Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [inne][PHP]testowanie kodu na androidzie
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
djtomaszq
Nie wiem gdzie o tym napisac a google mi nie pomoglo..

Czy mozna i jesli tak to jak pisac testowac sobie kod php, jquery na androidzie? Html mozna normalnie w notatniku a php instalowalem cos na podobe webserv ale nic nie dziala...
markuz
Programujesz na telefonie w notatniku? Może pomyśl o jakimś darmowym serwerze, edytuj pliki przez FTP a na androidzie tylko odświeżaj adres strony.
djtomaszq
Nie zawsze mam dostep do laptopa ale zawsze mam checi do programowania i testowania nowych pomyslow smile.gif

Hmm serwer mam nie znam na androida ftp zadnego ale jesli nie ma "webserva" na telefon to pokombijuje tak.
Fred1485
Ale jaka przyjemność programowania na ekranowej klawiaturze biggrin.gif Chyba że masz osobną.
Tuminure
Cytat
ale jesli nie ma "webserva" na telefon to pokombijuje tak

https://play.google.com/store/apps/details?....andi.serverweb
djtomaszq
Nie wazne jak, wazne ze mozna utrwalac wiedze wszedzie gdzie sie tylko jest nawet bez lapka smile.gif

Chodzi o sam fakt napisania kodu ktory jest wycwiczony a czasem nowe pomysly na funkcje przychodza w naj mniej oczekiwanych miejscach biggrin.gif

No ale mniejsza.. Troche drogi ten program.. biggrin.gif
Ja znalazlem jednak cos takiego :
Program KSWEB
ctom
Cytat(djtomaszq @ 12.08.2015, 09:04:17 ) *
.... a czasem nowe pomysly na funkcje przychodza w naj mniej oczekiwanych miejscach biggrin.gif

@Fred1485 - jest taka maksyma : nie walcz z trendem

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.