Na wstępie dzięki za rady podtrzymujące na duchu takich noobów jak ja

Cytat
Pozbądź się podświetlenia dla news'ów...
Tego się spodziewałem - chciałem trzymać się pewnego kanonu narzuconego przez siebie samego ale sam chyba będę musiał to zmienić...
Cytat
Strona "o niczym" nie znalazłem tam żadnych informacji których szukałbym odwoedzając stroną szpitala
Jak przygotowujecie projekt strony dla jakiejś firmy to od razu bierzecie full tekst który ma się tam znaleźć? U mnie było to tak: mają tam być kontakty z rozbudowaną książką telefoniczną (choć aktualnej nie dostałem), jakieś miejsce na newsy z licznikami czytania ich oraz odwiedzalności strony; dostałem przykładowe ogłoszenie przetargu, które ma być zamieszczone no i tyle... Nie chcę się narazie rozwodzić nad całą resztą bo i tak nikt mi za to nie płaci narazie a brak $ = brak samozaparcia do pracy (a pracy innej mam nadto).
@sf, po pierwsze efekt linii zastosowałem dlaego, że dostałem zdjęcia w bardzo słabej jakości

a chciałem chociaż do czegoś je zastsować... wypadło na linie telewizyjne i myślę, że jako bg jakiegoś logo może być (ewentualnie), ale skoro Tobie się nie podoba to ok

Tego raczej nie znienię, co do krótszej części newsów to osoba redagująca ma możliwość kontrolowania, gdzie urwie się i pojawi napis [Więcej], a że narazie newsy są krótkie to te też są krótkie...
@Seth, ostatnio siedzę trochę na tym forum i wiem, że jesteś grafikiem (choćby domorosłym). Nie każdy ma dar do grafy komputerowej, ja PSa poznaję dopiero, ale nazwanie mnie koderem to dla mnie jedynie pochwała, więc powiem stylem Bennego Hilla - bądź brutalny Seth... bądź brutalny