Chciałbym stworzyć pdf przy pomocy TCPDF. Pojedyncze dane pobieram z bazy danych MySql bez problemu i prawidłowo się wyświetlają.
Problem pojawia się w sytuacji, gdy chcę stworzyć tabelę z danymi pobranymi z bazy.
Mam taki kod
$tbl .= '<table width="640" height="200" cellspacing="0" cellpadding="1" border="1"> <tr align="center"> <td width="10%" ><b>Nr Sop</b></td> <td width="40%"><b>Tytuł dokumentu</b></td> <td width="30%"><b>Krótki opis zmiany</b></td> <td width="10%"><b>Data<br>starego<br>wydania</b></td> <td width="10%"><b>Data<br>nowego<br>wydania</b></td></tr>'; $wykaz_zm=$set22['emission']; $query123 = mysql_query("SELECT * FROM `sop_zmiana` where emission='".$wykaz_zm."'")or die( mysql_error()); // Nie działa ta część $tbl .= '<tr> <td width="10%">'.$pet['emission'].'</td> <td width="40%">'.$pet['title'].'</td> <td width="30%">'.$pet['opis'].'</td> <td width="10%">'.$pet['data1'].'</td> <td width="10%">'.$pet['data2'].'</td></tr> '; } //koniec części która nie działa $tbl .= '</table>'; $pdf->writeHTML($tbl, true, false, false, false, '');
Nagłówek tabeli wyświetla się prawidłowo, zmienna w zapytaniu, też jest pobierana prawidłowo.
W czym może być problem, że nie tworzy mi się tabelka