Mam jeszcze jeden problem, mam taki kod w wielkim uproszczeniu
$z_koszyk=mysql_query("select twrgid, ilosc,cena,koszyk from koszyk where uprawnienia='0' and id_user = '".$_SESSION['id_user']."'");
while($u=mysql_fetch_array($z_koszyk))
{
echo '<form class="form-inline" role="form" action=?co=zawartosc_koszyka&kto=aktualizuj&gid='.$u['twrgid'].'&koszyk='.$u['koszyk'].' method=post>';
echo '<input name="ilosc" size="2" value="'.$u['ilosc'].'" />';
echo '<button class="btn btn-success btn-xs" type="submit" name="aktualizuj" value="aktualizuj"><span class="glyphicon glyphicon-refresh"></span></button><input name="checkbox[]" type="checkbox" id="checkbox[]" value="
<? echo $u['twrgid']; ?>|
<? echo $u['koszyk']; ?>">';
echo '</form>';
<input name="delete" type="submit" id="delete" class="btn btn-warning" value="Usuń zaznaczone">
}
Za pomocą przycisku button odwołuje się do aktualizacji rekordu - która działa poprawnie. Jeżeli umieszczę przycisk do kasowania checkbox`ów w pętli to dowołuje się tylko do danego rekordu i pojawia się X przycisków do usuwania.
Jak umieszczę przycisk do usuwania za pętlą to oczywiście nie działa to jest za form`em.
Generalnie chodzi mi o to że po wykonaniu pętli był przycisk jeden który usunie mi zaznaczone checkbox`y.
Dziękuje za pomoc.