Witam serdecznie mam problem bo nie wiem jak się mam za niego zabrać a mianowicie jak napisać skrypt płatności poprzez przelew w pliku php.
Już tłumacze o co chodzi. Załóżmy, że mamy na serwerze plik w jakiejś tam lokalizacji i chcemy go sprzedawać osobom używając przelewu bankowego.
A mianowicie chcę by wyglądało to tak ! Osoba jakakolwiek wchodzi na stronę i widzi komunikat pobierz plik płacąc za niego X zł przelewem. Osoba taka wybiera opcję kup i go przenosi do płatności online przelewem. Jeśli taka osoba dokona wpłaty to ją przenosi na stronę wcześniejszą i ma dostęp do pobrania takiego pliku lub wykonuje się kod który był niedostępny dla osoby która tego nie kupiła. I teraz moje pytanie jak takie coś wykonać ? Chciałbym najlepiej otrzymać gotowe rozwiązanie z wytłumaczeniem mniej więcej krok po kroki co się odbywa po kolei. Więc !
1. Osoba chce kupić coś z naszej strony.
2. Po wyborze zakupu przenosi osobę do płatności online.
3. W momencie zakupu osoba ma prawo wykonać zablokowaną funkcję na stronie która jest dostępna po zakupie produktu.

Proszę o pomoc i najlepiej jak wspomniałem wcześniej o gotowe rozwiązanie bo kompletnie nie wiem jak mam się za to zabrać.
Dodam, że kiedyś robiłem płatności SMS i one mi trudności nie sprawiły, ale z tymi płatnościami będzie ciężko.
Oraz które polecacie płatności Paypal, PayU ? Czy jakieś inne ?
Pozdrawiam i czekam na pomocne odpowiedzi smile.gif