Mam taki oto kod, który wyświetla planowane dostawy towaru z pliku csv. Dodałem bardzo prostą obsługę "rezerwacji" ale chciałbym żeby w miejsce XXX wstawiał ilość, którą się wpisze w pole input obok przycisku "REZERWUJ" (nie ma tego w kodzie) i nie umiem tego rozgryźć. Czy pomoże ktoś z tym? Dla znających PHP pewnie jest to banalny problem, dla mnie (moja znajomość PHP jest bardzo słaba, jest to kod sklejony w całość z różnych tutoriali itp.) to jest problem to nieprzeskoczenia. Z góry dziękuję za wszelką pomoc

<ul class="search"> <form method="get"> <li><input type="text" name="search" class="inputbox" placeholder="Wpisz kod produktu" /></li> <li><input type="submit" class="submit" value="Szukaj" /></li> </form> </ul> <div class='datagrid'><table><thead><tr><th width='40%;'>ETA / ETD</th><th>MODEL</th><th width='100px;'>ILOŚĆ</th><th>REZERWACJA</th></tr></thead><tbody> <?php $search_min_len = 3; $search = mb_strtolower($_GET['search'], 'UTF-8'); { $found = false; foreach($lines as $line) { $line = mb_strtolower($line, 'UTF-8'); { $found = true; $str = $line[0]; $str = mb_strtoupper($str, 'UTF-8'); $str1 = $line[1]; $str1 = mb_strtoupper($str1, 'UTF-8'); $str2 = $line[2]; $str2 = mb_strtoupper($str2, 'UTF-8'); $rezerwuj="Typ: $str1 Dostawa: $str - ilość w dostawie: $str2 Ilość: XXX Firma: "; } } if(!$found) { } } else { } } ?>