Jestem amatorem w tworzeniu stron internetowych i mam pewien problem z wordpressem.
Chodzi o to, że na stronie głównej mam aktualnośći a w nich 2 wpisy z "czytaj więcej" po kliknięciu w ten link chciałbym by przeniosło mnie do całej treści wpisu na podstronie z innym szablonem.
to jest na stronie głównej
<?php $args = array( 'numberposts' => 2, 'order'=> 'DESC', 'orderby' => 'date', 'category_name' => 'aktualnosci' ); $postslist = get_posts( $args ); $id = get_the_ID(); foreach ($postslist as $post) : setup_postdata($post); ?> <div class="media"> <a class="pull-left" href="<?php the_permalink(); ?>"> <?php if ( has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail('thumbnail'); } ?> </a> <div class="media-body"> <a href="<?php the_permalink(); ?>"><strong><?php the_title(); ?> </strong></a> <small><?php the_time('j F, Y'); ?></small> <?php the_excerpt(); ?> <a href="aktualnosci" class="btn btn-info">Czytaj więcej!</a> </div> </div> <hr> <?php endforeach; ?>
Teraz nie mam pojęcia jak zrobić by na podstronie aktualnosci pokazały się całe wpisy