Piszę z prośbą o pomoc, nie zależy mi na podaniu gotowego kodu bo nie o to chodzi, chce się nauczyć i zrozumieć. W PHP piszę od niedawana znam zaledwie podstawy ale wziąłem się za pisanie czegoś większego co pozwoli mi na rozwijanie umiejętności. Prosiłbym o wytłumaczenie lub podanie jakieś strony która by mi w tym pomogła. Otóż pobieram dane z bazy danych, mam je w pętli while i wpisane w tabele, dane normalnie są wypisywane te które oczekiwałem, ale pojawiła się sytuacja że potrzebuje umieścić pozostałe dane w Divie typu POP-UP oskryptowanym za pomocą Javy, okienko pojawia się lecz dane pokazują się zawsze tylko ostatniego użytkownika w tym okienku (są po prostu nadpisywane przez pętle akurat to rozumiem), w tabeli jest dobrze. Działa to mniej więcej tak że użytkownik klika w przycisk, i pojawia się te okienko z pozostałymi danymi i jest oczywiście możliwość zamknięcia. Czy istnieje jakiś sposób by to jakoś wyświetlić? Wstawiam poniżej skrypt. Dziękuje za odpowiedź.
<?php while($wiersz_2 = $rezultat_2 -> fetch_assoc()) { '<tr> <td>'.$wiersz_2['ID'].'</td> <td>'.$wiersz_2['Login'].'</td> <td>'.$wiersz_2['SteamID'].'</td> <td>'.$wiersz_2['TruckersMPID'].'</td> <td>'; $roz = ".png"; for($i=0; $i<=10; $i++) { } echo ' </td> <td> <div class = "buttony"> <div class = "icon"> <a href="http://steamcommunity.com/profiles/'.''.$wiersz_2['SteamID'].'" target = "_blank"><span>Kontakt</span></a> <a class = "popup-btn" href=""><span>Informacje</span></a> <a href=""><span>Egzamin</span></a> <a href=""><span>Usuń</span></a> </div> </div> <div class="popup-wrap"> <div class="popup-box"> <h2>Informacje</h2> <div id = "info"> <span class = "kategoria">Imię</span> <span class = "kategoria">Nazwisko</span> <span class = "kategoria">Nick</span> <span class = "kategoria">E-mail</span> <span class = "kategoria">Facebook</span> <span class = "kategoria">Narodowość</span> <span class = "kategoria">Województwo</span> <span class = "kategoria">Miejscowość</span> <span class = "kategoria">Kontroler</span> <span class = "kategoria">Data urodzenia:</span> <span class = "kategoria">Czas gry:</span> <span class = "kategoria">Posiadane dodatki:</span> <span class = "dane">'.$wiersz_2['Imie'].'</span> <span class = "dane">'.$wiersz_2['Nazwisko'].'</span> <span class = "dane">'.$wiersz_2['Login'].'</span> <span class = "dane">'.$wiersz_2['E-mail'].'</span> <span class = "dane"><a href = "'.$wiersz_2['Facebook'].'" target = "_blank"><i class="fa fa-facebook-square" aria-hidden="true"></i></a></span> <span class = "dane">'.$wiersz_2['Narodowosc'].'</span> <span class = "dane">'.$wiersz_2['Wojewodztwo'].'</span> <span class = "dane">'.$wiersz_2['Miejscowosc'].'</span> <span class = "dane">'.$wiersz_2['Kontroler'].'</span> <span class = "dane">'.$wiersz_2['Data_urodzenia'].'</span> <span class = "dane">'.$wiersz_2['Czas_gry'].'</span> <span class = "dane">'; for($a=0; $a<=10; $a++) { } echo '</span> </div> </div> </td> </tr>'; } ?>