Witajcie!
Stanąłem przed nowym wyzwaniem, z którym niestety sobie nie radzę.
Otóż problemem jest integracja z systemem płatności Przelewy24.
Na stronie internetowej posiadam formularz z:
a) listą rozwijaną z której użytkownik winien wybrać usługę, którą jest zainteresowany;
b) 2 radio buttonami, gdzie użytkownik wybrać ma jedną z dwóch opcji;
c) kilkoma polami tekstowymi.
Po wypełnieniu formularza i naciśnięciu przycisku znajdującego się pod nim, wpisane dane powinny zostać dodane do bazy danych, a następnie użytkownik powinien zostać przekierowany do serwisu Przelewy24 celem sfinalizowania transakcji.
Po dokonaniu zapłaty chciałbym by w bazie danych znalazłą się informacja odpowiednia do statusu płatności (zapłacone lub niezapłacone)
Stworzony przeze mnie system zapisuje dane do bazy danych po wypełnieniu formularza, lecz dalej nic się nie dzieje. Nie wiem jak przekierować użytkownika do serwisu Przelewy24.
Czy ktoś z Was jest w stanie udostępnić mi kod źródłowy, który po dopasowaniu mógłby zostać skutecznie podpięty do strony nad którą pracuję?
Dodam, że po długim googlowaniu nie znalazłem rozwiązania mego problemu. Pomoc techniczna Przelewy24 niestety też nie była pomocna, bowiem odesłali mnie do dokumentacji technicznej, po przeczytaniu której niestety nadal nie wiem jak wykonać potrzebny mi skrypt. Próbowałem kombinować też z udostępnionym na ich stronie przykładowym formularzem, jednak po dodaniu do niego kodu odpowiedzialnego za dodawanie wpisu do bazy danych nadal nie uzyskałem tego, co chcę stworzyć.