Mam pytanko. Przesyłam elementy idc do tablicy POST poprzez checkboxy, a następnie dodaje do bazy te rekordy. Problem w tym, że dodaje się tylko ostatni kliknięty checkbox. Zaznaczę 5 a do bazy dodaje mi się tylko ostatni zaznaczony... poniżej kod... mogę prosić o jego weryfikację

require_once "connect.php"; exit; }else { exit; } $idc=$_POST['idc']; { if($ilu_userow>0) { switch($_POST['statusall_ex2']) { // Wpuszczony case "st1": { $idc=$_POST['idc']; $id=$wiersz['id']; $awizacja=$wiersz['awizacja']; $data_awizacja=$wiersz['data_awizacja']; $godz_awiz=$wiersz['godz_awiz']; $godz_pod=$wiersz['godz_pod']; $zamowienie=$wiersz['zamowienie']; $nazwa=$wiersz['nazwa']; $kanal=$wiersz['kanal']; $spedycja=$wiersz['spedycja']; $linii=$wiersz['linii']; $palety=$wiersz['palety']; $kartony=$wiersz['kartony']; $rampa=$wiersz['rampa']; $komentarz=$wiersz['komentarz']; $artykul=$wiersz['artykul']; $il_zamowien=$wiersz['il_zamowien']; $nr_naczepy=$wiersz['nr_naczepy']; $tel_kierowcy=$wiersz['tel_kierowcy']; $status='Wpuszczony'; $color='#0099FF'; $color2='#0099FF'; $kod=$wiersz['kod']; $login=$_SESSION['login']; $zadanie='Change'; if($result = mysql_query("INSERT INTO appt_mod VALUES(NULL,'$id','$awizacja','$data_awizacja','$godz_awiz','$godz_pod','$zamowienie','$nazwa','$kanal','$spedycja','$linii','$palety','$kartony','$rampa','$komentarz','$artykul','$il_zamowien','$nr_naczepy','$tel_kierowcy','$status','$color','$color2','$kod','$login','$data_mod','$zadanie')", $polaczenie)) { if($result = mysql_query("UPDATE appt SET status='Wpuszczony', color='#0099FF', color2='#0099FF' WHERE id IN ($idsSql)", $polaczenie)) { $_SESSION['stat2']="Status dla ID: <span style='color:red;'>$idsSql</span> został zmieniony na <span style='color:red;'>Wpuszczony!</span>"; require_once "header.php"; }else { exit; } }else { exit; } } break;
Z góry dzięki