Nie za bardzo potrafię programować w PHP, generalnie wszystko co robię to edycja gotowych elementów z formów/ sieci etc.
Mam taki skrypcik, który po wybraniu kategorii w sklepie na sidebarze odpala jego podkategorie.
Wszystko działa praktycznie idealnie poza jednym mankamentem. Po wejściu w podkategorię nie wyświetla już nic - a w tym miejscu chciałbym wyświetlać dalej te same podkategorie w obrębie kategorii rodzica.
np. wygląda to tak
wchodzę w [kategoria 1]
w sidebarze wyświetla mi się:
[kategoria 1]
- [podkategoria 1]
- [podkategoria 2]
- [podkategoria 3]
po wejściu w którąś z podkategorii chciałbym aby wyświetlało mi się
[kategoria 1]
- [podkategoria 1]
- [podkategoria 2]
- [podkategoria 3]
tak aby użytkownik miał pod ręką pozostałe podkategorie.
a teraz najważniejszy element układanki, czyli to co już mam:
<?php single_cat_title('', false); echo '<div class="fusion-separator fusion-full-width-sep sep-double sep-solid" style="border-color:#e0dede;border-top-width:1px;border-bottom-width:1px;margin-left: auto;margin-right: auto;margin-top:10px;margin-bottom:10px;"></div>'; $queried_object = get_queried_object(); $parent = $queried_object->term_id; $categories = get_term_children( $parent, 'product_cat' ); if ( $categories && ! is_wp_error( $category ) ) : foreach($categories as $category) : $term = get_term( $category, 'product_cat' ); endforeach; echo '<div class="fusion-separator fusion-full-width-sep sep-double sep-solid" style="border-color:#e0dede;border-top-width:1px;border-bottom-width:1px;margin-left: auto;margin-right: auto;margin-top:10px;margin-bottom:10px;"></div>'; endif; ?>
Jest tu jakaś dobra dusza, która pomoże mi rozwiązać problem?