Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: poczatki w PHP
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
xcvxc
Ello chciłbym załozyć walsną stronkęinternetową ale nie wiem totalnie od czego zacząć worriedsmiley.gif Czy stronki php maja już gotowe "fundamenty" jak np w phpbb gdzie wgrywało sie pliki na serwer i forum juz istaniało?? Z góry dzięki smile.gif
Puciek
Hey
Strone możesz zrboic o gotowy projekty tylko wgrywajac go na serwer, rownie dobrze mozsz sam napisac.
xcvxc
a ten gotowy projekt to te Smarty??
escaflowne
Czy mi się wydaje, czy pytanie nie zostało precyzyjnie zapodane i padają "niecelne"[1] odpowiedzi?

[1] Prawdopodobnie nie pasujące do pytania
Sabistik
Cytat(xcvxc @ 2005-02-11 16:45:54)
a ten gotowy projekt to te Smarty??

Smarty to system szablonow..

Tobie pewnie chodzi i CMS`y albo systemy portalowe takie jak phpnuke, fusionphp itp.
xcvxc
Ogłnie mi chodzi o to czy można zdobyć gotowy projekt sronki tak jak jest w przypadku for w phpbb
Speedy
http://www.phpbb.pl/download.php?cat=1

jeżeli Ci bardzo na phpbb zależy...
xcvxc
no mi własnie chodzi o to czy jest dostepny gotowy projekt ale stronki internetowej a nie forum smile.gif
Barlog
Ja proponuje zebys sciagnal sobie JPortala i go zainstalowal bo takiego czegos wlasnie szukasz smile.gif

Pozdrowa
xcvxc
jportal to jest to o co mi chodziło DZIKUJE smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
Ociu
Dla ułatwienia życia - serwis o niektórych cms'ach. Porady, tutoriale, pomoce. Polecam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.