HTML taki:
<form method="post" action="" id="myform"> <div class="row form"> <div class="col-md-12 col-lg-6"> <div class="errorListener"> <div class="form-group"> <input type="text" name="formName" id="formName" required> </div> </div> <div class="form-group"> <div class="input errorListener"> <div class="input-group"> </div> </div> </div> <div class="form-group"> <div class="input errorListener"> <input name="formEmail" type="email" id="formEmail" required > </div> </div> </div> <div class="col-md-12 col-lg-6"> <div class="form-group"> <div class="input errorListener"> </div> </div> </div> <div class="col-lg-12"> <!--<div class="text-form"> <label style="font-size:13px;" for="accept"> <input type="checkbox" name="accept" id="accept">Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach zawartych w Polityce Prywatności. Wiem, że mam prawo do żądania od Administratora dostępu do danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także o prawo do przenoszenia danych. Jeśli przetwarzanie danych odbywa się na podstawie mojej zgody, posiadam prawo do jej cofnięcia w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.(więcej Polityka Prywatności)</label> </div>--> <div class="btn-submit"> <input type="submit" value="Wyślij" id="submit"/> </div> </div> </div> </form>
A php taki jak poniżej
<?php //jeżeli zmienna "email" została wypełniona, wysyłamy wiadomość //Informację o emailu, na który będzie wysyłana wiadomość $formName = $_POST['formName']; $formPhone = $_POST['formPhone']; $formEmail = $_POST['formEmail']; $formText = $_POST['formText']; $message = 'Imię i nazwisko: '. $formName . "\n\n" . 'Numer telefonu: ' . $formPhone . "\n\n" . 'Adres email' . $formEmail . "\n\n" . 'Wiadomość:' . "\n\n" . $formText; $to = 'moj adres mailowy'; $subject = 'temat wiadomosci'; $headers = "From: Moto Agent <ferart.pl@gmail.com> \r\n"; $headers .= "Reply-To: Moto Agent <ferart.pl@gmail.com>\r\n"; $header .= "Content-typ: text/html; charset=utf-8r\n"; $header .= "Content-Transfer-Encodin: 8bitr\n"; //wysyłamy email //komunikat potwierdzający } //jeżeli zmienna z wartością "email" nie została wypełniona pokazujemy ponownie formularz else { } ?>
Mogłabym prosić o pomoc?