Użytkownicy dodając artykuł wpisuje np [zs=link zippyshare] i na stronie pojawia się odtwarzacz a podczas edycji z powrotem zmienia za tag bb
chciałem zrobić by pierw pojawiał się obrazek a po kliknięciu dopiero pojawiał się odtwarzacz i napisałem taki kod:
w głównym pliku odpowiadającym za artykuły mam:
/* Zippy player */ $zurl = $matches[1]; $grot="http://".$gr[2]."/downloadMusic%3Fkey%3D".$gr[4]."ay"; if( $zurl == "" ) return; return "[zs=" . $zurl . "]"; } else $decode_zurl = $zurl; $zurl = $this->clear_url( $zurl ); $zmienna = $this->strToHex($zurl); return "<!--dle_zs_begin:{$decode_zurl}--><div id=\"zippy_{$id}\" class=\"zippyplay\" onclick=\"pokaz_player('{$id}','{$zmienna}');return false;\"></div><div id=\"{$id}\"></div><!--dle_zs_end-->"; } /* Koniec Zippy Player */
w pliku js mam taki kod:
function pokaz_player(id,code) { ShowLoading('Trwa Ładowanie playera zippyshare ...'); $.post(dle_root + "engine/ajax/players/zippy.php", { zippy:code }, function(data){ HideLoading(''); $("#zippy_"+ id).remove(); $("#" + id).html(data); }); }
Niestety gdy klikam w obrazek to pokazuje mi się tylko tekst "Trwa ładowanie palyera zippyshare..." i nic się nie dzieje a powinien zniknąć obrazek a w jego miejsce pokazać się odtwarzacz, nie wiem gdzie mam błąd i może ktoś z was go zauważy