Wyświetlam z bazy id, dzien, od, do.
<?php require_once "../connectbase.php"; $z = $mysqli->query("SELECT * FROM `caledni` ORDER BY `dzien` ASC"); while ($r = $z->fetch_assoc()) { echo '<tr> <td>Id :</td><td><input type="text" class="wpis" name="id" value="'.$r['id'].'"></td> <td>dzien :</td><td><input type="text" class="wpis" name="dzien" value="'.$r['dzien'].'"></td> <td>od :</td><td><input type="text" class="wpis" name="od" value="'.$r['od'].'"></td> <td>do :</td><td><input type="text" class="wpis" name="do" value="'.$r['do'].'"></td></tr> '; } ?>

Klikając edytuj, chciałbym nadpisać wszystkie rekordy w całej bazie. Na razie zrobiłem sobie podgląd co w ogóle wysyłam na następną stronę i wysyła mi jedynie ostatni wpis. Jestem prawie pewien, że powinna tu znajdować się pętla WHILE, ale nie wiem jak powinna wyglądać. Pewnie później będę się jeszcze męczył z updatem rekordów, ale na razie chciałym uporać się z pierwszym krokiem.
<?php require ('../connectbase.php'); $id = $_POST['id']; $od=$_POST['od']; $do=$_POST['do']; $dzien=$_POST['dzien']; $zaznacz=$_POST['zaznacz']; ?>

PS. Jako, że to dział "przedszkole" mam nadzieje, że nie dostanę zbyt dużo hejtu ; ]