Po wybraniu opcji select i zatwierdzeniu 'submit' nie może mi wyświetlić rekordów ponieważ nie mam w url dodanego '?Id=1' przed '&?terminod=2020-03&submit=search' i nie wiem jak go dodać
Proszę o pomoc.
Oto mój kodzik.
$condition = ' '; $condition .= ' AND nrszkolenia = '.$_REQUEST['nrszkolenia']. ' '; } $condition .= ' AND rs.id LIKE "%'.$_REQUEST['rodzaj'].'%" '; } $condition .= ' AND prowadzacy ='.$_REQUEST['prowadzacy'].' '; } $condition .= ' AND terminod LIKE "%'.$_REQUEST['terminod'].'%" '; } $condition .= ' AND termindo LIKE "%'.$_REQUEST['termindo'].'%" '; } $condition .= ' AND miejsce LIKE "%'.$_REQUEST['miejsce'].'%" '; } $userData = $db->getAllRecords('szkolenia as s left join prowadzacy as p on s.prowadzacy = p.idd left join firmy as f on s.firma = f.id left join rodzaj_szkolen as rs on s.nazwa = rs.id', 's.id as id, s.nrszkolenia as nrszkolenia, s.nazwa as nazwa, s.terminod as terminod, s.termindo as termindo, s.miejsce as miejsce, p.imie as imie, p.nazwisko as nazwisko, f.id as podatnikid, f.nazwa as nazwa_firmy, f.opis as opis, f.nip as nip, f.kod_pocztowy as kod_pocztowy, f.miasto as miasto, f.ulica as ulica, f.email as email, f.nr_telefonu as phone, f.www as www, rs.id as rsid, rs.nazwa as rsnazwa','AND p.idd = '.$_GET['Id'],'');