Hej, Apache : 2.2.22 MySQL : 5.5.31 phpmyadmin : 3.4.11.1deb2
Baza danych zawiera 165 kolumn i opcja szukaj wyświetla wyniki wyszukiwania. 166 kolumn i już nie pokazuje wyników wyszukiwania. Ktoś podpowie co zmienić i gdzie.
nospor
17.08.2022, 10:46:58
Nie napisales w czym robisz to SZUKAJ
8_pasazer_NOSTROMO
19.08.2022, 07:01:40
W phpmyadmin po wybraniu bazy danych na samej górze jest menu. Przeglądaj | Struktura | SQL | Szukaj itd. Sprawa dotyczy tej opcji szukania. Tam ucina mi szukanie powyżej 165 kolumn. Jak wpisze te zapytanie poprzez zakładkę SQL to wyszukuje. Nospor Ty mi zawsze pomagasz , powiedz czy to może mieć związek z max_input_vars ? Gdzieś na anglojęzycznych forach znalazłem taki wątek.
nospor
19.08.2022, 13:34:33
Cytat
Nospor Ty mi zawsze pomagasz
Toz ostatnio tak krzyczales ze ci nikt nigdy na tym forum nie pomogl, wlacznie ze mna. Sie zdecyduj
Nie wiem jak dziala szukajka w PMA. Ale jesli on wysyla wszystkie pola postem, to moze i faktycznie ten parametr jest za maly. Swoja droga co to za potworek z tyloma polami :/
8_pasazer_NOSTROMO
19.08.2022, 13:51:01
Dzięki za odp. Sprawdzę tą funkcję.
Ty to masz dobrą pamięć. Ja się z Tobą już 13 lat męczę :-) jak ten czas leci, a dopiero konto założyłem. PS. Faktycznie debilna baza danych. Puść mój drugi post o timerze w javascrpcie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.