Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [MySQL] phpmyadmin nie szuka w bazie z dużą ilością kolumn
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
8_pasazer_NOSTROMO
Hej,
Apache : 2.2.22
MySQL : 5.5.31
phpmyadmin : 3.4.11.1deb2

Baza danych zawiera 165 kolumn i opcja szukaj wyświetla wyniki wyszukiwania. 166 kolumn i już nie pokazuje wyników wyszukiwania.
Ktoś podpowie co zmienić i gdzie.
nospor
Nie napisales w czym robisz to SZUKAJ
8_pasazer_NOSTROMO
W phpmyadmin po wybraniu bazy danych na samej górze jest menu. Przeglądaj | Struktura | SQL | Szukaj itd.
Sprawa dotyczy tej opcji szukania. Tam ucina mi szukanie powyżej 165 kolumn. Jak wpisze te zapytanie poprzez zakładkę SQL to wyszukuje.
Nospor Ty mi zawsze pomagasz , powiedz czy to może mieć związek z max_input_vars ? Gdzieś na anglojęzycznych forach znalazłem taki wątek.
nospor
Cytat
Nospor Ty mi zawsze pomagasz

Toz ostatnio tak krzyczales ze ci nikt nigdy na tym forum nie pomogl, wlacznie ze mna. Sie zdecyduj tongue.gif

Nie wiem jak dziala szukajka w PMA. Ale jesli on wysyla wszystkie pola postem, to moze i faktycznie ten parametr jest za maly. Swoja droga co to za potworek z tyloma polami :/
8_pasazer_NOSTROMO
Dzięki za odp. Sprawdzę tą funkcję.

Ty to masz dobrą pamięć. Ja się z Tobą już 13 lat męczę :-) jak ten czas leci, a dopiero konto założyłem. PS. Faktycznie debilna baza danych. Puść mój drugi post o timerze w javascrpcie.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.