Jakieś 15 lat temu (nawet wczesniej) robiłem strony oparte na PHP i MySQL, nic wielkiego, wszystko bardziej dla własnych celów i rodziny. Dawno zapomniane już

Ostatnio dorwałem się do starego laptopa na którym miałem swoje strony, trochę mnie sentyment złapał

Postanowiłem wrzucić na jakiś darmowy serwer, okazuje się że żadna strona nie działa, wszędzie błędy albo białe strony. To nie jest możliwe abym zapisywał złą wersję w każdym moim projekcie...
Co się zmieniło? Chciałem się pobawić w tym i postanowiłem wrzucić mój prosty system logowania który gdzieś tam zawsze wykorzystywałem w swoich stronkach ale nawet to nie działa

Zacząłem szukać w Google gotowych skryptów bo glowa już nie ta aby samemu napisać ale wszystko nie działa

Jestem w szoku, najgorsze że o ile jeszcze wczoraj było mi to obojętne bo juz w tym nie siedze tak dziś jak wstałem stwierdziłem że tak być nie może

Potrzebuję jakiegoś kursu, aby zacząć bo przez tyle lat zdaje sobie sprawę że mogło wiele się zmienić

Potrzebuję też stworzenie właśnie zwykłego systemu logowania w PHP i mysql jeżeli ktoś coś ma zwykłego gotowego to poproszę, coś naprawdę prostego tak aby działał formularz i dodawanie rekordu a z resztę już sobie pewnie jakoś poradzę

Szukałem w Google ale wszystkie gotowce u mnie wyświetlają biala stronę

No chyba że ja robię coś nie tak