Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: jak zrobić?
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Dwight
jak zrobić żeby forum 'phpBB' wyśietlało mi się przez cały cza w tabelce w tabelce??
Cysiaczek
Możesz to napisać jeszcze raz? Nie zrozumiałem .

napisz co dokładnie chcesz zrobić
Dwight
chodzi mi o to że chce żeby forum wyświetlało mi się na stronie po kliknięciu bez zmiany całej strony. żeby została cała treszta. nie wiem zabardzo jak to wytłumaczyć.
Tsiru
Masz na myśli iframe ?
Cysiaczek
lepiej na DIVACH to zrobić. Ładujesz forum do Diva i tyle. On się pakuje np na środek strony. Zresztą z Ifarme też można pokombinować, ale będzie to trochę bez sensu
Dwight
zobić include() forum?? potem użyć funkcji zamiany??
Cysiaczek
Coś w tym rodzaju. Ewntualnie ładujesz forum od razu razem ze stroną (trochę ryzykowne) i po prostu po kliknięci na odnośnik FORUM na twojej stronie głównej lub innej nadajesz warstwie parametr VISIBLE. Alle to trochę przekombinowane. Lepiej załadować osobny dokument z forum i pozmieniać je tak, abyś miał prz nim również cały layout twojej strony tzn linki, logo itp. To jest moim zdaniem najlepsze wyjście. Zawsze oczywiście zostaje Ci napisanie własnego forum. Ni jes to wbrew pozorom takie trudne, a daje więcej satysfakcji. No i oczywiście będzie w 100% kompatybilne z twoją stronąsmile.gif

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.