Chcę aby do jednego pola zostały dodane dane z formularza.
<?php <table align=center cellpadding=0 cellspacing=0 width=595 cellspacing=0><tr bgcolor=#BFD6E1><td width=20><b>no.</b></td><td width=140><b>Turniej</b><td>TAK ?<td width=110><b>Dyscyplina</b></td><td><b>Państwo<td><b>Edytuj</td><td><b>Usun</td></tr> \n\"); $i++; if($i%2==0){ } else { } $ii=$i+$dawka; <form method=POST action=i.php?do=zmien> <td>$ii<td>%s<td><INPUT TYPE=\"checkbox\" NAME=\"druzyny\" VALUE=\"$tur[0];\"><td>$tur[5]<td>$tur[3]<td><a href=index.php?mod=pokaz_turnieje&sub=edytuj&id=$tur[0]>Edytuj >></a></td><td><a href=index.php?mod=pokaz_tur&sub=usun&id=$tur[0]>Usuń >></a></td>n\", $tur[\"nazwa_pol\"]); } $r=$wiersz-$porcja; $f=$wiersz+$porcja; echo\"<tr>\"; if($r >= 0) { echo \"<td colspan=3 align=right width=200><a href=i.php?dawka=$r><b><font face=terminal>Poprzednie <<<</a> \"; } if($f < $vol){ echo \"<td width=200 colspan=2 align=left><a href=i.php?dawka=$f><b><font face=terminal>Nastepne >>></a>\"; } ?>
Teraz chodzi o to aby do pola druzyny dopisywały się ich ID, myślałem żeby zrobić to w Javie tzn. otwiera się okienko z drużynami i klika się tylko dodaj i skrypt dodaje do pola DRUZYNY ID drużyny. Mam nadzieje że zrozumieliście