Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Książki o PHP
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
koptus
Witam, jakie polecacie książki początkującemu? Zastanawiam się nad kupnem php biblia lub php od podstaw która polecacie??
gilbo
Cytat(koptus @ 2005-03-07 17:17:52)
Witam, jakie polecacie książki początkującemu? Zastanawiam się nad kupnem php biblia lub php od podstaw która polecacie??

php i MySQL vadameceum profesjonalisty wyd. Helion lub php od podstaw też Heliona
Darti
Nie szkoda Ci kasy na książki? Wiem że to pożyteczna sprawa (do poduszki), ale wszystko znalazłem w świetnie napisanym manualu na php.net

Pozdrawiam
koptus
problem jest raczej z moim ingliszem tongue.gif
Vertical
"php to proste" wyd. RM, było już zresztą bardzo wiele tematów tego typu, wystarczy poszukać
Coyote
Cytat
gilbo napisano 2005-03-07 15:23:23

QUOTE (koptus @ 2005-03-07 17:17:52)

php i MySQL vadameceum profesjonalisty wyd. Helion lub php od podstaw też Heliona

Jestem za tym panem biggrin.gif
hwao
Temat przetaczaj sie przez forum pare razy
Proponuje uzyc wyszukiwarki
dasko
Cytat(Vertical @ 2005-03-07 15:36:42)
"php to proste" wyd. RM, było już zresztą bardzo wiele tematów tego typu, wystarczy poszukać

A ja tej książki nie polecam, bo uczy alternatywnej(dla mnie nieprzyjaznej) składni, nie ma nic o register_globals, i właśnie między innymi przez taką książkę na forum mamy dużo podobnych topiców...
koptus
a dostane jedną odpowiedź po przerobieniu której książki będę miał wiedze typowo do zastosowania na www - po bibli czy php od podstaw?
aleksander
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=12816

zamykam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.