Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kopia forum php po limicie transferu
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
DJ_JaCoL
Witam wszystkich :!:

Mam problem, otóż posiadam forum php na darmowy serwerze www. Na serwer nałożony jest miesięczny limit transferu który jednak był za mały jak na moje potrzeby i w połowie miesiąca został wykorzystany.

toteż postanowiłem zmienić serwer hostingowy (bez limitów i oczywiscie płatny), ale nie moge dotać sie teraz do panelu admina (na stone nie można wejść sad.gif ), poprzez FTP rówież nie chce mnie połączyć.....

Pytanie :

Jaki jest standarowy bezpośredni link do phpmyadmin :?:

czy po przekroczeniu transferu da sie w jakiś sposb skopiować baze i wrzucic ja na inny serwer :?:

pozdrawiam

JaCoL
Kshyhoo
Masz do wyboru:
1. Przeczytać wszystkie części Harry'go Potter'a (metoda czytania między wierszmi);
2. Odwiedzić wróżkę (może zobaczy to w szklanej kuli);
3. Dać sobie powróżyć cygance z ręki (metoda najmniej polecana);
4. Wywróżyć z fusów (tu do wyboru metoda na fusy kawowe lub herbaciane);
5. Podać adres tegoż serwera, bo być może ktoś miał podobną przygodę na tymże...

Powodznia...
DJ_JaCoL
ha ha ha BARDZO śmieszne..... biggrin.gif smile.gif

wszystko dzieje się na

http://www.100webspace.com/

u nich w panelu jest napisane, że transfer przekroczony i basta ....

kurde ide do wróżki....

do końca miesiąca jeszcze kupe czasu a nowiutki serwer MyQSL czeka ...

ale dlaczego nie moge wjeść przez FTP :?: Czy FTP też tyczy się limit transferu... :?:

pozdrawiam

HELP
Kshyhoo
No a na panel administracyjny możesz wejść?
DJ_JaCoL
Cytat(Kshyhoo @ 2005-03-17 15:46:42)
No a na panel administracyjny możesz wejść?

moge wejśc tylko na panel administracyjny do kontroli swojego konta na serwerze WWW

TUTAJ KLIK

a do panelu administracyjnego forum php nie moge sie doastać, bo jak :?: na stronkę forum nie da się wejść toteż nie moge wejść w tak dla mnie ważny panel administracyjny dla forum php .....

jest jakiś link bezpośredni do panelu administracyjnego forum questionmark.gif

np http://XXXXXXX.freeownhost.com/phpBB/phpmyadmin.php questionmark.gif jest cośtakiego :?:
pozdro
Kshyhoo
No a po kiego grzyba chcesz tak wchodzić? Wejdź na panel admina i tam na pewno będzie link do phpMyAdmin...
DJ_JaCoL
Cytat(Kshyhoo @ 2005-03-17 16:12:33)
No a po kiego grzyba chcesz tak wchodzić? Wejdź na panel admina i tam na pewno będzie link do phpMyAdmin...

No dobra ale powiedz mi proszę jak mam wejść do panelu skoro nie moge otworzyć stronu mojego forum .. ?
Kshyhoo
questionmark.gif
Musisz się zalogować do panela administracyjnego serwera a nie strony www!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.