Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: CSS i inputy
Forum PHP.pl > Forum > PHP
kondzior
Mam problem związany z inputami, ponieważ w pliku style mam coś takiego

INPUT {
BORDER-RIGHT: #697CA4 1px solid; BORDER-TOP: #697CA4 1px solid; FONT-WEIGHT: bold; FONT-SIZE: 7pt; BACKGROUND: #45577F; BORDER-LEFT: #697CA4 1px solid; COLOR: #d3d3d3; BORDER-BOTTOM: #697CA4 1px solid; FONT-FAMILY: Tahoma
}

i to sie tyczy wszystkich inputów a ja chcem żeby inpótów z type=radio to nie dotyczyło i jak to zrobić?? ale nie tak żebym musiał dopisywać class=input_radio tylko żeby to ustawić jakoś w css'ie.
Seth
To chyba nie temat na to forum !
Ale jak juz tu jest to Ci odpowiem smile.gif
Mozna by uzyc class.
Przyklad:
.jakas_classa{
font-weight: bold;
color: red;
}

<input type=button name=cos_tam class=jakas_classa>
GeoS
Bez zastosowania class= lub bez wziecia tego w <span> (albo tez innych kombinacji, np. id=) raczej sie tego nie da zrobić sad.gif
kondzior
Dzęki za pomoc, ale już sam doszedłem do tego zrobiłem to w troche inny sposób i działa zajebiście przepraszam za zaśmiecenie forum biggrin.gif
em1X
<input type=text name=pole style='kod css'>
GeoS
Cytat
<input type=text name=pole style='kod css'>

Koledze nie chodzilo o rozwiazanie tego typu sad.gif
Wlasnie takie, miedzy innymi, chcial wykluczyc biggrin.gif
em1X
za duzo wypilem zeby doczytac winksmiley.jpg
dvc
kondzior:sam doszedłem do tego zrobiłem to w troche inny sposób i działa zajebiście przepraszam za zaśmiecenie forum

moim zdaniem jak zrobiłeś i działa zajebiści to mógłbyś napisać jak to zrobiłe w inny sposób ja np chciałbym wiedzieć
kryr
panowie... pamietajcie o (przynajmniej) gwiazdkowaniu...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.