Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pasje.
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
ramze
Co was kręci, jakie macie zainteresowania poza komputerem. Ja bardzo lubię jeździć na rowerze, lubię sztukę i teatr. A ostatnio mnie wzięło na restaurowanie starej maszyny do szycia, maszyna jest kompletnie zardzewiała i nie nadaje się do niczego. Mam nadzieję, że uda mi się chociaż poprawić jej stan wizualny tak aby stanowiła fajny dodatek do mebli. Maszyna ta ma 120 lat i jest firmy Singer (czy jakoś tak). Piękna rzecz. Tak mnie tknęło bo nie chcę aby taki kawał historii (2 wojny przeżyła i zimną) na złomowisku wylądował. A wy jakie macie pasje?
Jabol
a mnie kręci filozofia i jej logiczna strona. Chodzi mi tutaj głównie o logiczność wypowiedzi. Nie ma to jak złapać kogoś robiącego logiczny błąd w wypowiedzi
Puciek
mnie kręci renowacja starych urządzeń, aktualnie naprawiam sobie ogarka, kocham to
Seth
A mnie fizyka kwantowa i aspekty czasu oraz rownoleglych swiatow oraz filozofia.
Poza tym muzyka i nowe technologie oraz bezpieczenstwo sieciowe.
(Pomijam moja glowna pasje - programowanie smile.gif )
Sir Blade
"..mam tylko slabosc jedna.. kobiety... tak uderzyles w samo sedno"
BzikOS
Cytat
A mnie fizyka kwantowa i aspekty czasu oraz rownoleglych swiatow oraz filozofia.
Ooo, a znasz jakieś godne polecenia mejsca w sieci na ten temat?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.