Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: duzy projekt
Forum PHP.pl > Forum > PHP
sagat
Tak ostatnio mam chec napisania czegos duzego jakis system a'la nuke tylko ze polski i troche inaczej przemyslany. Sam taki system bylby oparty na modulach np. 1 glowny zawiaralby baze userow i ich obsluge , panel administracyjny, potem np. moduly takie jak newsy, artykuly, galerie,sondy itp. do tego system skinow na mozna by sciagac skiny razem z htmlem do odpowiednich rzeczy jak newsy, czy forum.

jakby ktos z was chcial sie za takie cos zabrac do zapraszam do rozmowy smile.gif.
kryr
A na start jaka dajesz cene?
itsme
a ja z mila checia pomoge .... jak szalec to szalec a nie ....
moim zdaniem powinno to byc pod patronem wlasnie tego servisu zablysnac zaslynac wspomoc dzialanie innych a nie odsylac wciaz do manuala co sie stalo gl00pio popularne na tym forum
... to potrafi kazdy ... nie trzeba znac php, ani mysql, ani c++ nic nie trzeba znac, wystarczy miec modem i klawiature i napisac "wez looknij w manual" blechhh moze na wstepie forum w dziale php napisac look manual or link do manuala zrobic smile.gif))

konczac z jeszcze raz podkreslam nie dla pieniedzy czlowiek zyje i pomoge Ci bezinteresownie, bezkeszownie, bezopoznien,

jezeli ktos tego nie rozumie -- to juz jego problem nie moj ....

zachecam do ^c (kopiowania) mojego stanowiska aby za jakis czas moc loooknac w lusto i sie do siebie usmiechnac

pozdrawiam It`s_me idealista, moralista, bazodanowiec, maniak netowy, itd itp z Koszalina itsme@irc.pl itsme@crs.pl izkk03@polbox.com

ps. mysql i php| css i html nie ruszam ... czekam na konkrety co do ww. projektu
error
Jak bedzie to mialo rece i nogi oraz szanse na duza odwiedzalnosc, to ja wam moge gratis zafundowac miejsce na serwerze unixowym+php+SQL+CGI (i co tam jeszcze).
P.S. Serwer chodzi na Polpaku - T 2 MB.
itsme
I takie postepowanie 2 czlowieka mi sie podoba smile.gif))))) konkret !!!!!!!!!
error
Konkret to wy zrobcie laugh.gif
kryr
error: to powiadasz, ze co trza zrobic dla tego "miejsca" :?: tongue.gif aaevil.gif
error
Dobry serwis - profesjonalny, ciekawy, z szansami na powodzenie (bla, bla, bla). Wy pracujecie, ja moge byc waszym mecenasem (nie mylic z mercedesem) hi, hi, hi
sagat
No spoko tylko wiecej takich ludzi potrzebuje ! winksmiley.jpg. Juz mam sporo materialow np. oblsuge skinow kody galerii itp. Jak ktos z was sie na to pisze to sagat@sagat.biz dogadamy szczegoly, pomysly itp winksmiley.jpg
kryr
A ja myslalem ze error jestes pozadnym czlowiekiem, ktory rozdaje za darmo ... w przeciwienstwie do tych, co biora za darmo - robote :wink:
Mac
Ja też mogę pomóc (spróbować :wink: ) smile.gif
error
Rozdawnictwo juz dawno przeszlo do historii tego kraju. Teraz liczy sie inicjatywa, pomyslowosc, przedsiebiorczosc. Jak to bedzie, to i sponsorzy sie znajda. A z czasem wszyscy bedziemy mercedesami (nie mylic z mecenasami) jezdzic.
kryr
Co ty masz z tymi mercedesami?questionmark.gif
dvc
też możecie na mnie liczyć, jak będę w stanie (w przerwie między robieniem jednej bazy a drugiej i nie będę pijany - żeby zapomnieć jaki to ból robić sam taką bazę) to wam pomogę

a tak na serio to w miarę moich umiejętności i możliwości POMOGĘ
kryr
dvc: robisz bazy?
itsme
baza to podstawa wszystkiego kazda lepsiejsza strnoka musi sie opierac na cudownie pikenej i prostej bazie smile.gif ja tez z zamilowania jestem bazodanowcem smile.gif) ale od klepania wole projektowanie smile.gif))
dvc
kryr: jeśli można tak to określić to robie smile.gif
a przy okazji chcę się jak najwięcej nauczyć smile.gif

popełniam pewnie dużo błędów, które można byłoby w prosty sposób ominąć lub wcale ich nie robić, ale jak posiedze jeszcze w tym rok to myśle, że będzie ok smile.gif
wielu rzeczy jeszcze nie wiem, nie wiem nie jak zrobić - wszystko robie po "omacku"
i z chęcią porozmawiałbym z kimś o robieniu baz, technikach normalizacji,
itd...

dobrze wiedzieć itsme, że zajmujesz się bazami biggrin.gif
kryr
Chyba wszyscy "dzialajacy" winksmiley.jpg w php zajmuja sie tez bazami danych, w koncu do tego to sluzy...
dvc
a co z Tobą kryr? jak bazy danych?
sagat
Narazie sa 3 osoby chetne do tegoprojektu jezelijeszcze ktos z was ma ochote to piszcie do mnie sagat@sagat.biz [/code]
kryr
Ja juz robie za darmo jedna witrynke, jak na razie mi starczy... moze kiedy indziej? smile.gif
dvc
kryr: pomóc to przecież możesz na tyle ile możesz
kryr
skoro tak powiadasz, to i ja moge laugh.gif
itsme
niech pomyslodawca podsumuje kto i co bedzie robil smile.gif))
ruchy ruchy to nie graw szachy to trza robic
sagat
Podsumowujac winksmiley.jpg Jest 5 osob:

Nie bawem uruchomie jakies forum tylko dla uczestnikow projektu i uruchomie tez jakies demo tego co napisalem smile.gif

Ja napewno zajme sie glownym modulem czyli userzy ich prawa zabezpieczenia (tu bede potrzebowal pomocy winksmiley.jpg) panel administracyjny, podstawowy skin,html, zaawansowary system newsow itp. Co do reszty ludzi to musza se sami zdecydowac co chca robic. smile.gif
dvc
sami sami
Ty tu jestes głównym dowodzącym i to Ty wiesz co chcesz mieć
także proponuje jak strorzysz forum, rozpisać co byś chciał
1.
2.
3.
...
a wtedy pogadamy smile.gif
Seth
Jak napiszesz juz o co Ci dokladnie chodzi (jakie skrypty) to moze i ja sie wlacze smile.gif Oczywiscie jezeli jest jakies wolne miejsce winksmiley.jpg
dvc
Seth: na pewno coś się znajdzie, pracy nigdy za mało nie jest, prawda?

po za tym mi będziesz pomagał biggrin.gif
tylko jeszcze nie wiesz o tym :idea:
sagat
Ok wszystkich zainteresowanych projektem zapraszam na forum ktore przed chwila postawilem smile.gif demo.scene.pl/forum/
dvc
sagat: cosik błędy Ci wyskakują, ale sie zalogoeałem biggrin.gif
sagat
wiemm ale wszystko dziala winksmiley.jpg i to sie liczy smile.gif
dvc
To się również cieszę...

i jak rozplanowałeś sobie wszystko w głowie?
albo na kartce papieru?
kryr
dvc: ales staromodny :wink: uml i case laugh.gif
(literowke popelnilem w poscie smile.gif )
dvc
kryr: o co Ci chodzi?
Seth
Mysle, ze taki system byl by dobrym rozwiazniem dla php.pl. Oczywiscie jezeli by sie wszyscy zgodzili to mozna by po napisaniu calego 'skryptu' stworzyc za jego pomoca nowa strone php.pl. To byla by tez niezla reklama dla tego systemu.
Co wy na to :?:
Mistycus
Cytat
dvc: ales staromodny  :wink:
Cytat
kryr: o co Ci chodzi?
Myślę, że Kryrowi chodziło o:
Cytat
na kartce papieru
dvc
Mistycus: dzięki
a w czym zrobić coś takiego, hmm?
bartek
No, jestem ciekawy co wam z tego wyjdzie.
Mam nadzieje ze nie bediecie mieli problemo oraz ze zrobicie kariere w swiecie smile.gif.
Wkoncu nieduzo jest polskich projektów ktore zaistniały w świecie (żadnen? :?: :oops: ).
Aha, macie juz jakas nazwe ?smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.