Nie chciałbym aby mój post wywołał
burze na tym forum i mam nadzieje, że się tak niestanie, to co teraz wygłosze to moje
prywatne zdanie, nijak nie wiążące się ze społecznością forum.php.pl.
Drogi Piotrze
Czego Ty odemnie (od nas?) oczekujesz? Czy mamy za Ciebie napisać stronę? Czy mamy Cię za rączkę poprowadzić? Czy może mamy za Ciebie przeczytać parę książek i zdobyć doświadczenie? W ten sposób, prosząc ludzi o dopisywanie kodu, niczego się nie nauczysz. Nawet nie wiadomo w jakim celu, co i jak?
Proszę Cię bardzo, abyś zanim zadasz pytanie poczytał o tym o co pytasz (wiem, wiem, brzydko jest odsyłać ludzi do google). Czy liczysz może na to, że ktoś Ci powie, że musisz zrobić menu i da Ci gotowy skrypt, a może jeszcze lepiej ma Ci powiedzieć jak go wkomponować w Twój serwis.......pomyśl co to by było jakbyśm teraz zaczą Ci dostawiać po linijce do Twojego postu? (złośliwcy mogli by dostawić np.
lub
)
Co do Twojego przekopiowywania, to najpierw musisz się upewnić, czy to nie narusza praw autroskich.
Także moje rady:
1. Przeczytaj jeszcze parę (parenaście) kursów/tutoriali/książek
2. Przejrzyj to forum, stronę php.net
3. Pytaj się konkretnie o co Ci chodzi, a przed zapytaniem spróbuj sam rozwiązać problem
4. Twoje posty bardziej pasowałby na "php Początkujący"
5. Wstawiaj kod HTML/php w znaczniki
Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje, że nikogo (szczególnie Piotra) nie obraziłem.