Mam następujący problem:
z samym formularzem jest wszystko OK ale po wysłaniu meila przez owy formularz wyskakuje stronka z treścią "wysłano... itd" , na tej stronce umieściełem link "wstecz" java script:history.back().
I byłoby wszystko pięknie gdyby nie głupi IE, który nie dopisuje tego do historii i "wstecz" nie działa. W mozilli, operze, netscape'ie wszystko jest OK.
Może jest jakiś sposób na zmuszenie IE do dodawania komunikatów do historii.
Albo może jakiś inny sposób na przeniesienie użytkownika wstecz bez gubienia danych z formularza.

Będę wdzięczny za pomoc.
to końcówka kodu:
<?php if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == \"POST\") { //sprawdza czy zawartość pola e-mail jest OK if (!emailOK($email)) { $status = \"<B>BŁĄD</B><BR>Nieprawidłowy adres e-mail<BR>Nie mogę wysłać wiadomości\"; die(\"<center>$status<br><a href='javascript:history.back()' class='wstecz'>wstecz</a></center>\"); }//End if #wysłanie potwierdzenia do nadawcy mail(\"$email\", \"potwierdzenie wysłania wiadomości ($subject)\", \"$msg3\", \"From: $adminemail[$who] nReply-To: $adminemail[$who]\"); #wysłanie wiadomości właściwej mail(\"$adminemail[$who]\", \"$subjectheader $subject\", \"$msg2\", \"From: $emailnReply-To: $email\"); if ($redirecturl != \"\") { } else { echo \"<br><center>$finishedtext<br><a href='javascript:history.back()'class='wstecz'>wstecz</a></center><br>\"; } } else { include('contactform.php'); } ?>