Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pytanie do kodu php
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
oO
Nie bede tu calego kodu wklejal, jesli ktos bylby sklonny mi pomoc, prosze na maila(omfglolx@yahoo.com) i wtedy wysle plik. Chodzi tu o dosc proste forum internetowe, uzyte funkcje to: dodawania uzytkownikow, autoryzacja, dodawanie postow, wyswietlanie postow itp. Jesli jednak ktos stwierdzi, ze lepiej tu dac kod, to oczywiscie wkleje.

Z gory thx.
Pigula
wklej tylko czesc kodu w ktorej masz blad!! nie musisz calego. i wogole jaki masz problem bo z twojego postu nic nie wynika!
Ociu
Zapisz plik jako phps i wrzuć na jakiś serwer.
dag
Napisz z czym masz problem, podaj kod z pliku, z którego Ci wyskakuje błąd. Najlepiej jakbyś udostępnił kod na jakimś serwerze, zmień rozszerzenie na .phps będzie wtedy kolorowana składnia.

UPDATE:
Widzę, że aż 3 osoby napisały w tym samym czasie ;-)
oO
Pigula, nie tyle, ze mam bląd, tylko chcialbym, zeby ktos mi opisal ktore funkcje co robią tak z grubsza, i co sie w ktorym momencie dzieje.
Nie bardzo wiem gdzie to moglbym udostepnic, moze po prostu ktos, kto by mogl mi pomoc podalby maila tu, i bym wyslal plik?

Thx za zainteresowanie btw, spodziewalem sie odpowiedzi tak za tydzien tongue.gif
NuLL
Takiej pomocy do skryptów nie prowadzimy- równie dobrze ktos mógłby poprosić o opisania koljenych funkcji ezPublisha.

Temat zamknięty.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.