Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poszukuje skryptu
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
lsd25
Witam,

Powiedzmy, ze jestem totalnym laikiem w sprawach php, nie potrafie sobie napisac skryptu, ale wiem, ze sporo jest gotowych darmowych rozwiazan, problem w tym, ze nie wiem jak sie nazywa to cos, czego szukam. A szukam czegos w rodzaju silnika do prostej domowej strony WWW zrobionej w xHTML + CSS2, po lewej tresc, po prawej rozwijalne menu, czyli standard.

Czy jest cos takiego, co przypomina system CMS, ale nie jest tak skomplikowane, a umozliwia podpiecie layoutu strony i menu pod jakis silnik, ktory bedzie mial panel do dodawania kategorii menu i podstron? Zaznaczam, chodzi o cos prostego. Czego mam szukac?

LSD25
pys1986
Proponuje ci skorzystac z CMSa ja zaczynałem od "BlueDragon" potem byl "PostNuke" a teraz zrobilem swojego Stadionkorony.prv.pl wlasne rozwiazania sa najlepsze smile.gif jak zaczynalem swoja przygode z CMSami to tez bylem laikiem ale sie szybko nauczylem smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.