jak w php zrobic zeby wyswietlal mi wyniki w tabeli
<html>
<head>
<meta http-equiv=\"Content-type\" content=\"text/html; charset=iso-8859-2\" />
<font size=\"6\" face=\"Arial\"><center><br>Wykaz wszystkich tematów</center></font><br><br><br>
</head>
<body bgcolor=\"#B0CEB5\" text=\"black\">
<center>
<?
include('config.php');
// połączenie z bazą danych
die(\"Nie mogę połączyć się z mysql\");
// wybór bazy danych
die(\"Nie mogę połączyć się z bazą danych\");
// pokazanie rekordow tabeli
or
die (\"błąd w zapytaniu\");
print \"<P><B><h2></h2></B></P>\"; ?>
<?php
{
$IdTematy = $rekord[0];
$IdWypozyczajacego = $rekord[1];
$IdStanuPracy = $rekord[2];
$IdAutora = $rekord[3];
$IdPromotora = $rekord[4];
$IdRecenzenta = $rekord[5];
$TematPracy = $rekord[6];
$RokObrony = $rekord[7];
$NumerPracy = $rekord[8];
$SlowaKluczowe = $rekord[9];
Echo(\"<hr size=\"2\" color=\"black\" align=\"center\"> <table width=\"98%\" border=\"0\">
<tr><td width=\"10%\">IdTematy:</td><td width=\"90%\"><b>$IdTematy</b></td></tr>
<tr><td width=\"10%\">IdWypozyczajacego:</td><td width=\"90%\"><b>$IdWypozyczajacego</b></td></tr>
<tr><td width=\"10%\">IdStanuPracy:</td><td width=\"90%\"><b>$IdStanuPracy</b> </td></tr>
<tr><td width=\"10%\">IdAutora:</td><td width=\"90%\"><b>$IdAutora</b></td></tr>
<tr><td width=\"10%\">IdPromotora:</td><td width=\"90%\"><b>$IdPromotora</b></td></tr>
<tr><td width=\"10%\">IdRecenzenta:</td><td width=\"90%\"><b>$IdRecenzenta</b></td></tr>
<tr><td width=\"10%\">TematPracy:</td><td width=\"90%\"><b>$TematPracy</b></td></tr>
<tr><td width=\"10%\">RokObrony:</td><td width=\"90%\"><b>$RokObrony</b></td></tr>
<tr><td width=\"10%\">NumerPracy:</td><td width=\"90%\"><b>$NumerPracy</b></td></tr>
<tr><td width=\"10%\">SlowaKluczowe:</td><td width=\"90%\"><b>$SlowaKluczowe</b></td></tr>
</table>\");
}
Echo(\"<a href=\"index.htm\">Strona główna</font></a>\");
?>
</center>
</body></html>