Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Systemy Wiki - ocena
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
Vengeance
Który ze skryptów wg Was najlepiej sprawuje się w boju? Który polecacie?
Aby nie było, że rozpętają się święte wojny podam czego oczekuje od skryptu:

+ Dobre tpl-e; design będzie całkowicie przerobiony także wiki musi na to łątwo pozwolić
+ Łatwy, ale i rozbudowany BBCode. Najlepiej z możliwością rozszerzania czy też dodawania własnych tagów.
+ Możliwość edytowania stron tylko przez poszczególnych użytkowników
+ Szybka praca... żeby to nie było coś ala eZ Publish i wymagało bóg wie czego.

Wspomne także, iż zależy mi zrobienie czegoś takiego by strony:
1.strona.com
2.strona.com
3.strona.com
strona.com/costam

Działały na tym samym Engine Wiki, i korzystały z tej samej tabeli użytkowników i uprawnień, jednak by ich drzewa treści (content) był oddzielne dla każdej ze stron.

Da się coś takiego osiągnąć?
Prosze o oceny i z góry dziękuję.
teck.tp
Rowniez poszukuje takiego systemu wiki, ktory pozwoli na odpalenie kilku serwisow w ramach jednago - glownego. Z odpowiednim podzialem uprawnien itd.

Zna ktos moze cos odpowiedniego..?
chmolu
nie ma idealnego systemu. Możecie spróbować coWiki
sobstel
Cytat(chmolu @ 2005-08-05 12:58:25)
nie ma idealnego systemu. Możecie spróbować coWiki

nie ma idealnego systemu, bo i wymagania uzytkownikow z reguly rozne. najlepiej sciagnac kilka skryptow wiki i samemu sprawdzic czy odpowiada naszym oczeikwaniom. troche pracohchlonne ale chyba najskuteczniejsze.
Vengeance
Dlatego wlasnie ja opisalem swoje wymagania... gdyz wiem ze idealu nie ma ;P Pytanie do was, ktory z tych systemow najlepiej te wymagania spelni.

Choc w sumie i tak zrezygnowalem juz z uzycia wiki :]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.