Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zlot Wikimedian z Europy Środkowej
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
asdfgh
Czy jakis uzytkownik forum zamierza wybrac sie na ten zlot. Mozna by sie spotkac na przyslowiowym "piwie".
Legro
gdzie to jest ten zlot?? mozna dostac wiecej informacji?? cool.gif
tiraeth
Tak, można TUTAJ
Diwi
Ja się wybieram winksmiley.jpg bo zlot w moim mieście winksmiley.jpg. W tym że na piwo nie moge iść bo nie mam 18 biggrin.gif

Pozdrawiam
seaquest
No ładnie. Z php.pl na razie jadę ja i ktoś się chyba jeszcze przyznawał, ale nie pamiętam kto. Co do spotkania przy piwie, to jestem za. Specjalnie nie jadę samochodem smile.gif
Diwi
Seaquest to miej ze sobą tabliczke z twoim nickiem bo możemy cie nie poznać winksmiley.jpg

Pozdrawiam
kubatron
Ja bym proponowął kiedyś zrobić zlot ludzi z php.PL smile.gif Mogło by nawet ciekawie być smile.gif A co do tego zlotu to nie mam jak a bym przyjechał ;(
seaquest
Ja będę miał podkoszulkę z logo php.pl i swoim nickiem. Specjalnie sobie robię na tę okazję.
seaquest
Zlot już jutro i powiem, że nie będę miał koszulki (problemy techniczne, no chyba że coś wymyślę) ale identyfikator to na pewno. Serdecznie zapraszam.
GrayHat
co do zlotu to ostatnio odbyl sie trzyosobowy winksmiley.jpg
miejsce: warszawa
uczestnicy: grayhat, menic, ola
dokladne miejscE: KFC Ratusz + CWKS Legia winksmiley.jpg
opis: bylo wesolo winksmiley.jpg
Diwi
No i jestem zdeczka wkurzony bo nie mogłem tam być :/. No ja nie moge :/ eeee. (wszystko przez głupi remont pokoi w domu który musiałem robić sad.gif)

Pozdrawiam
seaquest
Było bardzo fajnie, sprawozdanie jest już dostępne...

@GrayHat: żeby napisać, że to był zlot php.pl, to możnaby przynajmniej zapytać! Usunąłem nazwę php.pl z Twojego posta.
GrayHat
@sequest: a "zlot uzytkownikow php.PL" moze byc?? snitch.gif
ps: idzie sie zalapac na zlot php.pl w zakopcu?? biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.