Potrzebuje stworzyć ankietę w której będzie kilka pytań oraz kilka odpowiedzi do każdej z nich a przesyłanie danych do pliku czy bazy danych odbędzie się dopiero po kliknięciu na przycisk na samym dole.
Z opisu szewo_poll (http://www.szewo.com/php/polls/) wynikało że ta ankieta daje taką możliwość, niestety występuje błąd:
Kod
Parse error: parse error, unexpected T_VARIABLE in /home/gorky/www/szewo_poll/config.php3 on line 31
Zwartość pliku "config.php3":
<? //uzytkownik dla administracji z poziomu WWW $user=\"user\"; //haslo dla administracji z poziomu WWW $passwd=\"password\"; //adres administratora $admin_mail_str=\"user@host\"; //plik ze slownikiem jezyka $langugage_file=\"pol.lang.inc\"; //sciezka bazowa dla skyptow (brak znaku / na koncu!) $szewo_poll_baseURL = \"http://localhost/polls\"; //sciezka bazowa dla skyptow (brak znaku / na koncu!) $szewo_poll_basePATH = \"/../polls\"; //nazwa hosta MySQL $szewo_poll_mySQL_host = \"localhost\"; //uzytkownik MySQL $szewo_poll_mySQL_user = \"dbuser\"; //haslo MySQL $szewo_poll_mySQL_pwd = \"dbpasswd\"; //nazwa bazy danych MySQL $szewo_poll_dbName = \"dbname\"; //maksymalna liczba opcji ankiety $szewo_poll_maxOptions = 10; //ponizsza linia zalezy od instalacji PHPlib require(\"prepend_mysql.php3\"); //Nie nalezy zmieniac ponizszego kodu require \"$szewo_poll_basePATH/$langugage_file\"; class DB_szewo_poll extends DB_Sql { var $classname = \"DB_Article\"; var $Host = $szewo_poll_mySQL_host; var $Database = $szewo_poll_dbName; var $User = $szewo_poll_mySQL_user; var $Password = $szewo_poll_mySQL_pwd; function haltmsg($msg) { $this->Errno, $this->Error); } } function szewo_poll_login() { echo \"<FORM method=\"post\" action=\"index.phtml\"><table><tr><td>$GLOBALS[user_str]</td><td><INPUT TYPE=\"TEXT\" name=\"user\"></td></tr><tr><td>$GLOBALS[passwd_str]</td><td><INPUT TYPE=\"PASSWORD\" NAME=\"password\" ></td></tr><tr><td></td><td><input type=\"Hidden\" name=\"szewo_poll_action\" value=\"autho\"><INPUT TYPE=\"SUBMIT\" value=\"$GLOBALS[login_str]\"> <INPUT TYPE=\"RESET\"></td></tr></FORM>\"; } ?>
Proszę o pomoc bo nie wiem co mam z tym zrobić a moja znajomość php jest dosyć skromna

Jeśli ktoś zna inny skrypt z ankietą, która daje takie możliwości to mógłby zaprezentować tutaj linka

EDIT!
Czy naprawde nikt nie jest w stanie mi pomoc ?
Chodzi nawet o inna ankiete ale aby dawala mi podobne mozliwosci