Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z DNSami
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Cudi
Celem tego tematu jest ustalenie czy tylko ja mam taki problem, czy może ktoś jeszcze. Nie wiedziałem gdzie go umieścić, więc dałem tu (feel free to move it winksmiley.jpg)

Problem wygląda następująco: ze wszystkich domen php.pl, łącznie z samym php.pl, jedyną działającą jest forum.php.pl. Nie moge się dostać na wortal, shella, irca, dev. Tak jakby wszystkich tych domen nie było. Wcześniej kilka razy, krótkotrwale, występowała odwrotna sytuacja, wszystko działało, a na forum nie dało się wejść.

Chciałbym się pozbyć tego problemu, bo mocno utrudnia mi to prace, jednak nie wiem czy winy mam szukać po mojej stronie czy jest to niezależne odemnie i tak musi być.
NuLL
Do Hydeparku przemoszę.

A mnie nie ma takiego problemu. Z tym, że np. z shella nie korzystam.
hwao
Przyklejam, jak ktos ma taki sam problem niech pisze.
GrayHat
ja mam czasem ten problem z phpedia i forum. phppl dziala zawsze (procz okresow gdy serw jest shakowany ;P)
Cudi
Hmmm... dzisiaj znów moge sie dostać na wszytkie wymienione wyżej usługi... ciekawe czym to było spowodowane. Jednak skoro nikt nic nie wie to mysle że temat można już odkleić smile.gif
hwao
Cytat(Cudi @ 2005-08-07 17:34:05)
Jednak skoro nikt nic nie wie to mysle że temat można już odkleić smile.gif

Ok.

Jakby ktos miał jakies problemy to prosze pisac
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.