Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: DRZEWKA w php - nie rozumiem tego ://////
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
tion_ek
witam nie rozumiem drzewek
czytałem ten artykuł na php.pl o drzewkach autor: rzseatle
szukałem na forum ale nie bylo przykładow takich gotowych co bym mogl sobie pozmieniac, pobawic sie drzewkami aby zrozumiec ale nic :/

bardzo bym prosil o jakies jasne bardzo wyjasnienia dot. tych drzewek, jakies przykłady, czy informacje czy cos waznego.. mi sie przyda i innym na pewno tez sie przyda

pzdr.
crash
Krótszej nazwy użytkownika nie dało się wymyśleć?! A co do artykułu to jest bardzo dobry i czytając go dokładnie można wykonać gotowy skrypt drzewek...
tion_ek
no przepraszam za nazwe.. ale ja kompletnie nic z tych drzewek nie rozumiem... jest np. skrypt opisow gg i tam sa kategorie.. i jak dodawac je przez panel admina i do odpowiednich dodawac ;(;(;(;(;(;(;( pomocy
NuLL
Chcesz gowoy skrypt ? Takich tu nie dają. Na vortalu masz artykuł o drzewkach.
tion_ek
nie chce gotowego skryptu chce aby mi to ktos wytłumaczył bo nie rozumiem tego i wiem ze na vortalu jest arttykul o tym :/ ja prosze tylko o jasne wytłumaczenie
NuLL
Ale tam to jest wytłumaczone - co można więcej powiedzieć ? Zeby zrozumiec drzewka musisz trochę popogramować w php. Po mięsiącu przygody z php nie ma szans abyś to zrozumiał.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.