Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Odtważacz muzyki na stronie
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
Shackall
Witam mam małe pytanie. Chciałbym umieścić na swojej stronie taki mały odtważacz muzyki, w którym można regulować głośność stopować i puszczać jeszcze raz. Tylko niewiem jak to zrobić, otóż w jakim formacie ma byc muzyka? Czy mogę skaś pobrać taki skrypt? Z góry dziękuję za pomoc.
zombie
proponuję pomocy poszukać na flashzone.pl ... nawet są gotowce w dziale OpenSource
mike
Nie to forum exclamation.gif!
Shackall
Przepraszam, ale jestem nowy, niepołapałem się jeszcze tutaj. Jeżeli złe proszę modów o przesunięcie go tam gdzie winien być smile.gif
strife
Może Ci to się przyda...
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=28014
Shackall
Niewiem czy sam coś źle robię ale niedziała mi sad.gif . Skopiowałem tylko ten twój skrypt nic nieedytowałem, wsadziłem muzyke do katalogu "music" nazwałem ją tak jak kazałeś 1.music.0-43 i niedziała mi sad.gif Jest biały ekran i w FFie jest napisane Zakończono a nic nie idzie, niewiem ale może wina tego że dałem je w formacie WMV, czy można jedynie w WAV, bo jeżeli w WAV to jakie programy polecacie do zmieny formatu? A było to robione w nowym pliku nie dodawałem do indexu
Bakus
Algorytmy, klasy, funkcje -> Skrypty php
strife
Cytat(Shackall @ 2005-08-07 22:33:06)
Niewiem czy sam coś źle robię ale niedziała mi sad.gif . Skopiowałem tylko ten twój skrypt nic nieedytowałem, wsadziłem muzyke do katalogu "music" nazwałem ją tak jak kazałeś 1.music.0-43 i niedziała mi sad.gif Jest biały ekran i w FFie jest napisane Zakończono a nic nie idzie, niewiem ale może wina tego że dałem je w formacie WMV, czy można jedynie w WAV, bo jeżeli w WAV to jakie programy polecacie do zmieny formatu? A  było to robione w nowym pliku nie dodawałem do indexu

No bo to był tylko taki mały zarys jak ja widzę odtwarzenie muzyki na stronie bez użycia flash'a etc. Jak znajdę chwilkę to napiszę coś nowego, a tym w między czasie zmień w temacie Odtwarzacz a nie Odtważacz i spróbuj coś samemu sklepać... cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.