Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jakiego forum używasz?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Kas
Głosujcie.
Zobaczymy jakiego forum jest najbardziej popularne.
strife
Może trochę update'ować tą sondę o vBulletin... bo dosyć znane jest..

BTW. Dziwne myślałem że już gdzieś taki temat widziałem blink.gif
Kas
Da się edytować ankietę?
strife
Z tego co wiem to przy Twoim pierwszym poście kliknij edycja i zmień...
Kas
Niestety - tak się nie da.
DreeD
vBuletin dodane.

Kas: Przychamuj troche z tymi sondami...
Major
Brakuje mi jednej opcji 'Własne' ale zalerzy od serwisu, cześć na phpBB czesc na własnym skrypcie.
Kas
Własne -> Inne.
NuLL
Przenoszę na Hydepark. Jeśli temat za bardzo przejdzie na off-topic to zamknę ( a tak bywa z sondami ). Jak wiemy ankiety służą do nabijaniu postów tylko i wyłącznie, a na Hydeparku nie będzie takiego problemu.
Kas
A proszę Cię bardzo. tongue.gif
Możesz sobie przenosić, mnie naprawdę interesuje jakie forum jest najbardziej popularne.
Fipaj
Hej, a Vanilla?

http://getvanilla.com winksmiley.jpg

@chmolu: MiniBB? smile.gif
Vanilla po prostu mi się podoba smile.gif The sweetest forum on the web (czy jakoś tak snitch.gif) smile.gif
chmolu
Fipaj: a co takiego wyjątkowego jest w tej Vanilli? Ja nie widzę w niej żadnych rewelacji tongue.gif

W ogóle to ta ankieta jest bez sensu. Czym się kierowałeś wybierając te fora? A gdzie Simple Machines? YaBB? YaBBSE? IceBB? FUD? MyBB? k4? UseBB? PunBB?

Tego typu skryptów jest od groma, ale tak naprawdę 95% ludzi używa tylko trzech z nich: phpBB, IPB i vB.

Moim zdaniem temat do wywalenia.
Vengeance
k4bb zapowiada się na prawdę ciekawie.
matid
Vanilla jest po prostu piękna. Jeszcze nie miałem okazji stawiać tego forum, ale następne jakie będę uruchamiał będzie na Vanilli smile.gif
Forum jest wykonane w technologii AJAX więc ładuje się super szybko. W swojej prostocie przypomina mi produkty Google (Gmail, etc.)
Vengeance
"Forum jest wykonane w technologii AJAX więc ładuje się super szybko."

Ciekawe co na to google :/
hwao
Cytat(Vengeance @ 2005-08-24 10:15:10)
"Forum jest wykonane w technologii AJAX więc ładuje się super szybko."

Ciekawe co na to google :/

Google na to jak na lato tongue.gif

Czyli nie indeksuje stron;)

Ale jak kto tam woli smile.gif moze tresc mam byc ukryta winksmiley.jpg
matid
Cytat(hwao @ 2005-08-24 10:55:33)
Google na to jak na lato tongue.gif

Czyli nie indeksuje stron;)

Właśnie, że to nie prawda. Mimo, że forum w dużej mierze bazuje na technologi AJAX, strony są bezproblemowo indeksowane przez Google.
Cytat
Just wanted to quickly note for everyone that google loves vanilla. My forum is being indexed thoroughly, and regularly, and is generating a fair bit of traffic via google. Doing a quick google query (http://www.google.com/search?q=site:36-deg...0&sa=N&filter=0) shows that it has 129 results for pages within my forum, some of which are appearing really quite high for competitive keywords.
gsk
tez mi sie tak zdaje ze indeksuje
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.