Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: prosta wyszukiwarka plikow
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
shaqal
witam - jestm tu nowy a to moj pierwszy post - mam prosbe do osob ktore juz dluzej siedza w php i pewnie dla nich to zadnen problem - chodzi o to: potrzebuje bardzo prosta wyszukiwarke ktora to by przegladnela nazwy pliku w danym katalogu i wyswietlila tylko te ktore zawieraja szukana fraze - utrudnieniem jest to ze skryp powinien bardzo malo zajmowac i nie korzystac z zadnych baz danych poniewaz strona bedzie w WML czyli WAP. Moze troche zamecilem wiec napisze jak to jest - mam katalog w ktorym jest ponad 4000 dzwonkow na komore a konkretnie plikow *.mid - wyswietlenie ich wszytki zajmuje okolo 2MB - czyli absurd jesli chodzi o telefony komorkowe - przydalo by sie pole input i przsick szukaj - no i wynik w postaci url - kto ma jakis pomysl prosze o kontakt na forum gg (1886988) lub email (shaqal@op.pl) - pisze bo z php to ja tylko umie zastosowac instruckje include i instalowac, adminowac , edytowac CMSy - pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc!
mike
1. Jesteś nowy więc podam Ci linka: http://forum.php.pl/index.php?showtopic=24826. Jeżeli chcesz więcej, szukaj. Bo to od szukania powinienaś zacząć, problem pojawia się średnio raz na tydzień. Rozwiązań jest wiele. Bycie nowym nie zwalnia ze znajomości Regulaminu.

2.
Cytat(shaqal @ 2005-08-30 09:25:48)
(...) przydalo by sie pole input i przsick szukaj - no i wynik w postaci url - kto ma jakis pomysl prosze o kontakt na forum gg (1886988) lub email (shaqal@op.pl) - pisze bo z php to ja tylko umie zastosowac instruckje include i instalowac, adminowac , edytowac CMSy (...)

Jestem Ci w stanie niemal zagwanantować, że nikt tutaj nie napisze Ci takiego gotowca. Na forum pomagamy rozwiązywać problemy, nie spełniamy życzeń i nie piszemy gotowców.
shaqal
ok dzieki za info - pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.