Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [GRY ONLINE I PHP]
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
ldsoft
Witam wszystkich. Prowadzę "serwis", jeśli można to tak nazwać, o programowaniu i różnych zainteresowaniach. A, że lubię programować stworzyłem strefę gier online. Na dzień dzisiejszy zamieszczona została jedna gierka ( myślę, że wciągająca), która zostanie rozbudowana już 1 września. Ok 3 wześnia zostanie ukończona gierka strategiczna, która z pewnoacią wciągnie nawet bardzo wymagających graczy. Ponieważ wielu ludzi skarży sie, że nia zamieściłem żadnego opisu tej gierki przed rejestracją, tylko tutora w grze. Ok 2 września wszystko zostanie naprawione.

Jeśli ktoś z was zobaczy gierkę, to mogę tylko powiedzieć ze to co zobaczycie nie jest nawet w 1% tak wciągające jak strategia, którą kończę.

NIe traktujcie tego jak gruszki na wierzbie...... jeśli bardzo zanudziłem to sorki.

Stronka www.ldsoft.fbi.cz

I jeszcze jedna prośba. Jeśli ktoś stwierdzi, że ta strona jest godna polecenia to byłbym dźwięczy za umieszczenie linka.

Wkrótce ukażą się artykuły o pisaniu prostych gierek w php

Stronę z linkiem można umieścić w księdze gości, a z pewnosćią umieszczę link do tej stronki.
Marusz
Cytat
Na forum zabrania się reklamowania czegokolwiek. Dotyczy to w szczególności treści komercyjnych, ale i nachalne promowanie treści o charakterze niekomercyjnym, również nie jest zbyt mile widziane.

http://forum.php.pl/index.php?act=Regulamin

A sama strona... Cóż, brzydka jak noc axesmiley.png
ldsoft
Mam rozumieć, że umieszczenie reklam google jest działalnoscią komercyjną. Sorki nie takie były moje intencje. Przede wszystkim chciałem pokazać komuś moją pracę, a może przy okzaji nauczyć kogoś ppisania gierek w php.

Jeszcze raz sorki.
Sh4dow
zastanawia mnie jak mozna napisac tutak jak napisac prosta gre. nochyba ze chodzi o tic tac toe zwane kolko i krzyzyk. Chyba ze tutek brzmi "Rozpisz dokladnie system ekonomiczny i strategiczny gry" no a strona wymaga chyba remontu kapitalnego bo wyglada troche "nieladnie" Rkingsmiley.png
ldsoft
Odnośnie wyglądu strony, to wiem że nie jest piękna, ale jeśli ktoś z was programuje, to z pewnoscią wie, że jeśli pisze się jakiś program, to wkłada się w niego cły wolny czas. I to jest powód, przez który strona wygląda jak wygląda, ale w niedlugim czasie nastąpi gruntowna przebudowa

pozdro
Marusz
http://www.ldsoft.fbi.cz/?site=../
tiredsmiley.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.