Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: funckja mail
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
stokrotka
Poszukuję darmowego miejsca z PHPi MySQL, gdzie by nie byla zablokowana funkcja mail.

Tylko prosze mnie nie odsylać do tej listy z wymienionymi free hostingami. mad.gif
mhs
Skoro nie do listy to do google?
stokrotka
I po co takie glupie odpowiedzi?
Po prostu może ktoś już mial taki proglem, ze wszędzie mu ta funkcja nie dzialala, a w zasadzie byla kluczowa w tym, co tworzyl albo staral się stworzyc? wiec pytam wszystkich czy udalo im się odszukac miejsce gdzie php i SQL i funkcja mail() sa za friko dostepne.
strife
Cytat(stokrotka @ 2005-09-26 22:24:33)
Po prostu może ktoś już mial taki proglem, ze wszędzie mu ta funkcja nie dzialala

No, ja miałem poszedłem tam i znalazłem to, potem stwiedziłem że darmowe hosty są nie dla mnie i poszedłem tam. Jednak zawsze używałem tego i jakoś nie miałem problemów...

Pozdrawiam!
mhs
Cytat
Po prostu może ktoś już mial taki proglem, ze wszędzie mu ta funkcja nie dzialala a w zasadzie byla kluczowa w tym, co tworzyl albo staral się stworzyc?

Taka jest specyfika udostępnianych darmowych serwerów. Nie ma się co dziwić, że administratorzy udostępniają co chcą. Jeżeli piszesz aplikację, która musi mieć odpowiednie rzeczy dostępne na serwerze to czemu nie wykupisz konta komercyjnego? Na dzień dzisiejszy nie są to wielkie koszty (100 - 200 złotych za rok to wręcz za darmo, a pomijam tych dostawców którzy oferują za kilka złotych miesięczny hosting). Nie masz problemów, że coś Ci nie działa, czegoś brakuje. Jesteś jakby nie było klientem więc masz prawo wymagać.

Cytat
wiec pytam wszystkich czy udalo im się odszukac miejsce gdzie php i SQL i funkcja mail() sa za friko dostepne.

Więc w tej chwili czekasz już drugi dzień na to ktoś czy wskaże link dostawcy, który spełni Twoje oczekiwania. Jestem przekonany, że szybciej byłoby Ci znaleźć w googlach, w spisach dostawców darmowych kont (gdzieś na forum php jest taka lista). Chyba, że Ci się nie chce.. więc czekaj sobie dalej... może ktoś Ci pomoże...
stokrotka
Cytat
Jeżeli piszesz aplikację, która musi mieć odpowiednie rzeczy dostępne na serwerze to czemu nie wykupisz konta komercyjnego?
To moge zrobić zawsze. biggrin.gif I pewnie prędzej czy później tak to się skońcy.

Cytat
Więc w tej chwili czekasz już drugi dzień na to ktoś czy wskaże link dostawcy, który spełni Twoje oczekiwania. Jestem przekonany, że szybciej byłoby Ci znaleźć w googlach, w spisach dostawców darmowych kont (gdzieś na forum php jest taka lista). Chyba, że Ci się nie chce..
Co mi z tego, ze ktoś napisze przy swojej darmowej propozycji, że obslyguje php i mozna baze danych tez mieć jeżli ma zablokowa funkcje mail, na któej mi najbardziej zależy. Przeciez nikt sie taką blokadą nie chwali na stronie reklamującej.
Pozdrawiam... guitar.gif
mhs
Cytat
To moge zrobić zawsze.  I pewnie prędzej czy później tak to się skońcy.

Więc na co czekasz? smile.gif

Cytat
Przeciez nikt sie taką blokadą nie chwali na stronie reklamującej.

To musisz albo poczkać jak ktoś Ci powie, że tutaj i tutaj możesz sobie korzystać z funkcji mail, albo porejestrować się na serwerach i posprawdzać.

Na koniec dodam, że wiele dostawców oferuje kilku (kilkunasto) dniowe okresy próbne swoich usług. Może tą drogą postępuj... (za jakiś czas nie będziesz musiał się wypytywać które konto komercyjne wybrać bo będziesz miał większość przetestowanych smile.gif.

Pozdrawiam.
stokrotka
Cytat(mhs @ 2005-09-27 19:40:32)
Cytat
Przeciez nikt sie taką blokadą nie chwali na stronie reklamującej.

To musisz albo poczkać jak ktoś Ci powie, że tutaj i tutaj możesz sobie korzystać z funkcji mail, albo porejestrować się na serwerach i posprawdzać.

No widzisz... a porejestrowanie sie i posprawdzanie zajmuje jednak troche wiecej czasu niż wklepanie w google zapytania czy tez wybranie czegokolwiek z listy na forum... tongue.gif

A co do konta platnego, to na allegro sa takie... smile.gif Dużo tańsze niż wspomniane przez Ciebie.

P.S. Mi sie nigdzie nie pali - moge poczekac, może ktoś się zjawi, kto już odszukal takie konto... cool.gif
Lars
Lycos

Trudno przeżyc te reklamy guitar.gif

Pozdrawiam
- Lars tongue.gif
mizeria
Cytat(stokrotka @ 2005-09-26 07:27:39)
Poszukuję darmowego miejsca z PHPi MySQL, gdzie by nie byla zablokowana funkcja mail.

Ale bez funkcji mail() też się da życ smile.gif Poczytaj np. tutaj. Ale i tak wydaje mi sie ze lepiej wykupic jakis najtanszy hosting :roll2:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.