mam problem. mój klient jest na tle nieudolny, że nie potrafi skonfigurowac netu w Norwegii - nie potrafi mi podać nawet jaki jest numer dostepowy itp.
Czy ktoś z was konfigurował już może takie połaczenie ?
dr_bonzo
28.10.2005, 22:27:00
Niezly hardcor Dowiedz sie z jakiego dostawcy korzysta, na www znajdz numery dostepowe, itd -- skonfiguruj polaczenie.
Chewolf
29.10.2005, 10:11:44
@dr_bonzo - Chodzi o połączenie modemowe, więc chyba nie ma żadnego dostawcy internetowego, zapewne chce się polączyć tak jak niektórzy łączą się z Tpsa czyli przez numer (0202...). @webtg musisz sie dowiedziec jakiego ma operatora telekomunikacyjnego i sprawdzić na jego WWW numer dostępowy, potem juz wystarczy skonfigurowac Dial Up- jeśli chodzi o Windows.
dr_bonzo
29.10.2005, 10:27:42
Cytat
@dr_bonzo - Chodzi o połączenie modemowe, więc chyba nie ma żadnego dostawcy internetowego, zapewne chce się polączyć tak jak niektórzy łączą się z Tpsa czyli przez numer (0202...).
Sam sobie zaprzeczasz, a Tespa to nie ISP?
webtg
30.10.2005, 23:21:04
Człowieku mój klient dzwoni do mnie z komórki na komórkę żeby mi powiedzieć że komputer mu nie działa.
Moje pierwsze pytanie jakie mi z nim przychodzi do głowy to pytam czy podłączył do prądu na co otrzymuję odpwiedź: O faktycznie
dlatego nie moge wymagać info i ISP
rozpracowałem już conieco ale musiałbym zapłacić z karty - taki pre-paid 15centów / min
Telenor na swojej stronie nic nie ma. ale szukam dalej
mike
31.10.2005, 01:10:49
Przychodzi czas w życiu każdego człowieka, odnośnie różnych sytuacji kiedy pyta sam siebie: "Czy warto :?:". Odpowiedz sobie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.