oki, ale to jest kilka plikow, skrypt includuje je, a ja nie wiem gdzie szukac bledu ;/
tutaj jest plik login.php, przez niego sie loguje
<form action="index.php" method="post">
<input type="hidden" name="page" value="login">
<font size="1" face="verdana" color="#275674">
<br>  Aby mieć dostęp do wszystkich stron musisz się   zalogować, jeżeli nie masz jeszcze swojego <br>  konta to zarejestruj się.
<br><br>
<input type="text" name="login" value="
<?=htmlentities($_POST['login']);?>" size="14" style="border: #7F9DB9 1px solid; background: #EEF2B6;">
<input type="password" name="passwd" value="" size="14" style="border: #7F9DB9 1px solid; background: #EEF2B6;">
<input type="image" src="_images/zaloguj.jpg" align="absmiddle" name="submit" value="Loguj">
</form>
to sie wyswietla po zalogowaniu:
<?php
if (!$user->is_logged ())
{
include ('_forms/login.frm');
echo " » <a href='register.php'>Nowe konto</a>n"; }
else
{
echo "<font size='1' face='verdana' color=#275674><br> Statystyki:"; echo "<br><br><font size='1' face='verdana' color=#275674> » <a href="users
.php
">Wszystkich użytkowników: ". $user->count () . "</a>"; echo "<br><font size='1' face='verdana' color=#275674> » Osób on-line: <script src='_online/online.php'></script>"; echo "<br><font size='1' face='verdana' color=#275674> » Odwiedzin: "; include ('count.txt');
echo "<br><font size='1' face='verdana' color=#275674> » Strona istnieje:";
dni.";
echo "<br><br><font size='1' face='verdana' color=#275674> » <a href="index
.php?page
=logout
&".SID."">Wyloguj [" . $user->user () . "]</a>";
}
?>
tutaj jest plik session.php
<?
include ('_include/file.auth.class.php');
{
$user = new auth ('_data/users.dat');
}
# logowanie, wylogowanie itp
switch ($page)
{
case 'login' : $user->login (strtolower ($_POST['login']), md5 ($_POST['passwd'])); break;
case 'logout' : $user->logout ();
break;
}
?>
no nie wiem, ja sprawdzalem kazdy plik z orginalem, nie widzialem roznic w skrypcie :/ nie wiem co sie stalo, jesli jakis plik pominalem to powiedzcie.
plis pomozcie, bo nie wiem co robic :/