Mam konto na wirtualnym serwerze, a na nim ma formularz w którym są dane imie nazwisko itp, na końcu jest dodanie plików dokładnie 5 maja to być pliki jpg
i w żaden sposób nie formularz nie przesyła mi plików, nie wiem czemu, o to pliki:
Plik Formularza:
<form action="dodaj.php" method="post" enctype="multipart/form-data"> <table cellpadding="0" cellspacing="0" border="1" width="450"> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> <td width="225" height="30"> <table> <tr> </td> </tr> </tr> </table> </td> </tr> <tr> <td width="225"> <input type="file" name="userfile"> <input type="file" name="userfile"> <input type="file" name="userfile"> </td> </tr> <tr> </tr> </table> </form>
a o to pliki php:
<? $header = "Nowe zdjecia od $imie_i_nazwisko"; $tresc = "$imie_i_nazwiskon$ulican$miaston$xx,$xxxn$teln$emailn$przelewn$za_pobraniem
n"; echo "<b>Jak zdjecia zostana wyslane otrzymasz informacje na adres: <a href=mailto:$email>$email</a> <br><b>Dziekujemy</br>"; $max_rozmiar = 1024*1024; if ($_FILES['plik']['size'] > $max_rozmiar) { } else { } $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/test/foto/'.$_FILES['plik']['name']); } } else { } ?>
Może mi ktoś powiedzieć co jest nie tak?
Chcę aby mi przenosił pliki w poczcie, jako załaczniki.