Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Porcjowanie danych (ale w tabelce)
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Snoopy
Witam.

Czytalem juz ilość pewną tekstów o porcjowaniu danych z bazy MySQL i każdy kto mial z tym problem chcial aby kolejna porcja danych byla wyświetlana na kolejnej stronie. Mi chodzi o coś podobnego aczkolwiek nieco innego.

Mam tabele podzieloną na 3 komórki, i ileś danych w bazie.
Chcę aby te dane były wyświetlone w postaci malutkich tabelek jedna pod drugą ale tylko po pięć w każdej komórce.

#####
Mam kod który tworzy tabele z danymi, wstawia pusty wiersz '<br>' i tworzy kolejną tabelę z danymi i tak do momentu aż się dane skończą.

Jednak długa lista małych tabelek mnie nie rajcuje. Chcę aby były one uszeregowane po pięć w kolumnie.

Troche to zagmatwane ale moge zawsze napisać dokładniej biggrin.gif (ale pewnie dopiero sie nie zorientujecie biggrin.gif )
bigZbig
Cytat(Snoopy @ 2006-01-18 22:38:44)
Czytalem juz ilość pewną tekstów o porcjowaniu danych z bazy MySQL i każdy kto mial z tym problem chcial aby kolejna porcja danych byla wyświetlana na kolejnej stronie. Mi chodzi o coś podobnego aczkolwiek nieco innego.

Kwestia pobierania danych i stronicowania się nie zmienia. Jedyna różnica dotyczy sposobu prezentacji danych, ale to już rozgryzłeś, więc w czym problem?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.