Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wyszukiwarka firefox
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
eMatys
Witam mam pytanie czy istnieje możliwość stworzenia wtyczki do Firefoxa wyszukującego dane z mojego serwisu (joomla) jak również z forum phpbb mod by przemo. Zależałoby mi na stworzeniu zintegrowanego zbioru danych. Jeśli to jest nie możliwe to w jaki sposób moge zrobić to dla obydwu serwisów? Zależałoby mi również na pomocy w wykonaniu takiej wtyczki.
nospor
ale czemu na przedszkolu o to pytasz? przenoszę
SongoQ
Cytat
Witam mam pytanie czy istnieje możliwość stworzenia wtyczki do Firefoxa

Za free to watpie zeby ktos Ci cos takiego zrobił, hm przynajmniej ja za free bym sie nie zgodził. Jesli chesz sam pisać to zapoznaj sie z XUL'em. Jezyk bardzo prosty wykorzystyjesz JS + XUL + XML. W sieci znajdziesz wiele opisów na temat tego jezyka nawet po polsku.
sztosz
A moze coś takiego ci wystarczy? http://www.rollyo.com/firefox_search.html
eMatys
Cytat(SongoQ @ 2006-03-13 08:17:05)
Cytat
Witam mam pytanie czy istnieje możliwość stworzenia wtyczki do Firefoxa

Za free to watpie zeby ktos Ci cos takiego zrobił, hm przynajmniej ja za free bym sie nie zgodził. Jesli chesz sam pisać to zapoznaj sie z XUL'em. Jezyk bardzo prosty wykorzystyjesz JS + XUL + XML. W sieci znajdziesz wiele opisów na temat tego jezyka nawet po polsku.

w takim razie za ile podjołbyś sie wykonania takiej rzeczy?
SongoQ
Temat nie na to forum. Jest dzial oferty mozesz tam napisac, przedstawiajac szczegolowo oferte.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.