Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [zdalna] szukam chetnych osób
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
AZAZELLO
Jak w temacie poszukuje chętnych osób do pracy nad cms ,
nie jst to tak duże przedsięwzięcie jak to tutaj ale jesli ktos ma wolne chwile i nadmiar , pomysłów to zapraszam , jest to dobrowolne pisanie bezzarobkowe smile.gif jednak dla osób chętnych i z możliwością poświęcenia temu wiecej czasu , możemy dogadac sie odnosnie współpracy ,
dla zainteresowanych udostępniam dokumentacje i przydzielam , konkretnie co jest do napisania, do dyspozycji mamy równiez Mantisa (alternatywa dla CVS ) :-)

gg 4203482
azazello@irc.pl

zapraszam
itsme
z praca oferowana do Hydeparku
YooYoo
No i co moze nie umie czytac..
AZAZELLO
ok
kalinowski
ja bym moze byl chetny ino od razu mowie nie jestem pewny czy sie nadam
moze przedstaw zadania a potem ci odpowiem winksmiley.jpg
AZAZELLO
No wygląda to tak zrobiony jest projekt główny programista pisze już wszystko , niebawem zostanie to podzilone iosoba które się zgłosiły lub które już współpracują z nami poprzydzielane konkretne w zalezności od umiejętności i czasu zajęcia,

są potrzebne osoby do takich czynności jak:

- napisanie wyszukiwarki ,która przegląda zawartośc grup binarnych
- skryptu do download
- skryptu do galeri zdjęć
- zawansowanej sondy
- top listy z możliwocią głosowania przez strone i sms-a

Oprucz tego grafika 2d , kilku moderatoró , programisty ze znajomościa shella.
scanner
Cytat
grup binarnych
Ke?questionmark.gif
Seth
Cytat
Cytat
grup binarnych
Ke?questionmark.gif

smile.gif)))))))))))))))))))))))))))))))

Cytat
No i ?

biggrin.gif
AZAZELLO
no gruop binarnych

grupt newsowe , jak wiemy można do nich załączac pliki i to się nazywa grupy binarne ,leżą tam odłogie , megwielkie ilości plików , chciałbym zrobić wyszukiwarke która przegląda to z poziomu strony i wyświetla rezultat w oknie, tylko jest jeszcze proble bo z reguły wszystkie te pliki sa zakodowane , oczywiście nie ma problemu z ich odkodowaniem można to zrobić TC , ale róznie dobrze można by i w skrypt to zaimpletować , ciekawe wzyzwanie co nie smile.gif
itsme
Cytat
Cytat
No i ?

biggrin.gif

ja juz gdzies to slyyszalem :-)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.