Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kto by z was mógł napisać taki skrypt ?
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
XhtmlProject
Witam.
Chciałem podpiąć do swojej strony skrypt który identyfikował by użytkownika po adresie IP oraz adresie DNS. Bez żadnych paneli w html'u – chciałem adresy do blokowania wejścia na stronę wpisywać bezpośrednio w skrypcie. Teraz tak, korzystam z usług firmy która ma włączone w php “Safe-Mode” nie wiem czy to istotna informacja, na wszelki wypadek napisałem. W razie zablokowania - wyświetlał by się jakiś komunikat ..

Może dopiszę że nie działają tam pliki .htaccess – niestety ..

Mógł by ktoś z was spróbować questionmark.gif aarambo.gif
Fuzja
-> Giełda ofert
nospor
Jak napisal Fuzja - Gielda Ofert

@Fuzja mamy taki ladny przycisk raportuj... smile.gif
XhtmlProject
Cytat(nospor @ 2006-04-03 21:22:30)
Jak napisal Fuzja - Gielda Ofert

@Fuzja mamy taki ladny przycisk raportuj... smile.gif

Ok.
Nic na siłę, poszukam gdzie indziej...
Pozdrawiam.

P.S
Powodzenia w leczeniu córki sadsmiley02.gif .. Trzymam mocno kciuki,,, za to powodzenie..
nospor
Cytat
Nic na siłę, poszukam gdzie indziej...
No ale czy my cię czegoś zabraniamy? Przenioslem to tylko na wlasciwe forum. Gdybys napisal ze szukasz juz gotowego skryptu, to by bylo ok tam gdzie bylo. a ty napisales, ze szukasz osoby ktora ci to napisze. Tak więc przenioslem to na gielde ofert. naturalna kolej rzeczy. smile.gif Pamietaj, ze na forum staramy sie pomóc. Wszystko zalezy od tego, jak pytasz.

ps:
A za kciuki w pewnej sprawie dziękuję smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.