Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: nie mogę zalogować sie jako admin :(
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
kiepski_admin
Witajcie!
Jako bardzo kiepski admin proszę Was o pomoc!
Gdy chcę wejść na swą pierwszą stronkę w życiu pojawia mi się biała strona z opisem:
Warning: main(theme/default/no_menu.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/members/free/tripod/uk/r/o/n/ronaldlupin/htdocs/jp-2.3.1/admin.php on line 91

Warning: main(): Failed opening 'theme/default/no_menu.php' for inclusion (include_path='.:/data/apache/php/mmp_lib') in /data/members/free/tripod/uk/r/o/n/ronaldlupin/htdocs/jp-2.3.1/admin.php on line 91

Nie wiem co mam zrobić,na stronkę wchodzę normalnie i jest ok a gdy wpiszę w pasku admin.php to pojawia mi sie ten napis.pomóżcie pliss.

ta linia 91 wygląda tak u mnie:
include("theme/default/no_menu.php");
thx
Dandelion
a nie mozesz napisac o tym na supporcie o jportal

po nazwie wnioskuje ze uzywasz jportal 2-3-1
Mayger
Chyba już pół roku nie korzystam z jp i nie ide na łatwizne a wnioskuje z tego że nie masz poprostu pliku no_menu.php w swoim themie weż go wrzuć do theme/default i bedzie wszystko spokoi bedziesz się mógł logować tongue.gif
NuLL
Przenosze na systemy portalowe i cms-y
phobos
albo nie masz pliku no_menu.php na serwerze
albo zmienila ci sie sciezka do tego pliku
kiepski_admin
Wielkie dzięki!
Teraz już trochę wiecej wiem. Tak , jestem początkującym webmasterem i korzystam z gotowców tongue.gif tongue.gif nie znam sie na html a tym bardziej na php. Na jportal swej stonki chcę wkleić scrypt do chata polchatu a nie wiem jak zrobić by chat otwierał sie jako podstrona na stronie głownej a nie w osobnym oknie. Liczę na Waszą pomoc. Korzystam z Waszego forum bo mi je polecono.
Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.