Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Projekt "Kamelot" - gra internetowa na php+MySQL
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
smiechu
Witam serdecznie!

Jeśli tutaj zaglądasz, to chociażby połowicznie zainteresowałeś się o co w tym wszystkim chodzi. Na wstępie chciałbym zaznaczyć coś bardzo ważnego, na czym zapewne odpadnie większość z Was: "Jest to projekt całkowicie otwarty, nikt nie będzie tu zatrudniony, nie będzie płac ani nic w tym stylu. Chodzi w nim, o sprawdzenie samego siebie, a jeśli projekt wypali, może i odrobiny sławy i pięknych panien (i panów) oraz kasy winksmiley.jpg".

No, jeśli dotrwaliście do tego momentu, to może coś z tego wyjdzie. Teraz po krótce postaram się przedstawić założenia projektu.

Sam projektuje w wolnym czasie strony internetowe, ostatnio liznąłem odrobine JS i php. Od dawna intryguje mnie działanie gier internetowych takich jak oGame, Red Dragon, Utopia czy inne tego typu gry. Kilkakrotnie zaczynałem prace, jednak ze względu na to, iż sam pracowałem, szybko się to kończyło. Tym razem chciałbym stworzyć coś na poważnie i od podstaw. Podstawą tutaj jest zgrany zespół zapaleńców takich jak ja winksmiley.jpg

No więc zacznijmy od tego co już mam:
-mam moją wiedze i odrobinke doświadczenia
-mam zapał i dobre chęci
-mam kilku porządnych grafików

Więc kwestia strony głównej projektu jest już zamknięta, bo tym zajmę się bez problemu. Grafika do samej gry, to też nie powinien być większy problem.

A teraz czas na deser, czyli kogo poszukuję. Otóż poszukuję ludzi, którzy mają pojęcie o działaniu takich gier, znają ich konstrukcję, mają pomysły itp. Programiści php, JS, znajomość MySQL'a, to wszystko jest potrzebne.

Jeśli masz troche wolnego czasu, masz zapał i chęci, znasz się na HTML'u, php, JS, MySQL'u (i może technologii AJAX), jesteś człowiekiem, którego poszukuję.

Nagrodą będzie oczywiście satysfakcja z każdego działającego skrawka kodu i każdego innego sukcesu winksmiley.jpg A po zakończeniu projektu kto wie, może i sławe przyniesie smile.gif.

Po konkretniejsze pytania prosze pisać na adres:

zboojo@vp.pl

Jeśli już się zdecydowałeś/aś włączyć się do tego projektu także pisz na ten adres.
Informacje, które mnie interesują to: w czym jesteś dobry, co chciałbyś robić w projekcie oraz jakie doświadczenie posiadasz.

To chyba wszystko na dzień dzisiejszy smile.gif

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do dołączenia do projektu.
kszychu
Cytat(smiechu @ 2006-04-13 15:38:26)
Jeśli tutaj zaglądasz, to chociażby połowicznie zainteresowałeś się o co w tym wszystkim chodzi.

Niezupełnie... Otóż zaglądnąłem tu z konieczności (taki już ciężki los moderatora), bo nagle dostrzegłem dwa identyczne wątki na dwóch różnych działach forum. Jako, że Regulamin mam w małym palcu (u nogi) od razu zapaliła mi sięczerwona lampka: złamanie regulaminu! Czytam sobie obydwa wątki i faktycznie, są identyczne. Czym prędzej więc usunąłem jeden z nich (taki już ciężki los zdublowanych wątków) i pośpieszyłem upomnieć autora nieszczęsnych wątków, co niniejszym czynię.
Drogi autorze. Zapoznaj się proszę z Regulaminem i nie dodawaj więcej pracy moderatorom (których los jest i tak wystarczająco cięzki).

Pozdrawiam
smiechu
Otóż szanownemu Moderatorowi za upomnienie dziękuję i obiecuję, że się to nie powtórzy. Musiało mi coś z regulaminu umknąć, a zabieg mój miał na celu zwrócenie większej uwagi i do tego nie do końca wiedziałem gdzie posta umieścić.

Jeszcze raz uniżenie klepie czołem o posadzkę.

Pozdrawiam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.