Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: masz nagrywarkę - masz problem :>
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
nospor
Kiedys byl taki kawal (w skrocie):
Cytat
Gliniarz chce bace aresztowac za pędzenie bimbru.
baca:nie pędze
gliniarz: ale masz sprzęt, wiec cie za to aresztuje.
baca: to mnie i za gwalt aresztuj
gliniarz: czemu
baca: bo tez mam sprzet

No to i mnie za gwalt niedlugo aresztują winksmiley.jpg
bigZbig
Oj aby skopiowac nielegalna tresc nie trzeba miec nawet nagrywarki - wystarczy sam komputer. W koncu nosniki nielegalnej tresci moga byc rozne - poczawszy od dyskietek, winksmiley.jpg a skonczywszy na aparatach fotograficzny, mp3 playerach i telefonach komorkowych.
trucksweb
kolejny przyklad debilizmu w nasyzm kraju dry.gif
jak wejdzie ta ustawa w zycie na 100%- wynosze sie do innego panstwa !
ARJ
sprzdam nagrywarkę DVD Asusa, są chętni?

a tak na poważnie to dzieje się w tym kraju coraz gorzej :/ niedługo karalne będzie posiadanie łącza internetowego bo tam też można rozprowadzać pirackie treści.
s_w_ir
NIe no, jak się to czyta to sie tylko nóż w kieszeni otwiera. Takich to tylko pałą przez pusty łeb. angrysmiley.gif

Wszytskich aresztują, za jakiekolwiek narzędzia: kucharzy za noże,, kierowców za samochody(mogą łamać przepisy) i inne absurdalne porównania.
mike
Aaaa co tam, gonie na forum ludzi za wulgaryzmy ale ...

co za [censored] rząd ...

~nospor daj mi warna bo treści nie zmienię tongue.gif

Idę do więzienia za:
  • gwałt - w końcu narządy mam;
  • pobicie - to za znajomość KravMagi;
  • spowodowanie wypadku - mam prawo jazdy;
  • pomówienia - wiadomo, może kiedyś cos palnę;
  • ...
_______
Ale ja zmienię
ActivePlayer
spenalzo
Ciekawe czy zaczną sprawdzanie od swoich komputerów smile.gif
NuLL
Zastanawiam sie tylko jakim swirem trzeba byc zeby takie cos wymyslic :| - moze cos pili albo palili piszac ta poprawke czy jak to im tam winksmiley.jpg
DeyV
Zastanawiam się, kiedy zakazane zostaną ksera, potem drukarki, maszyny do pisania, i oczywiście, wszelakiej maści długopisy i pióra - w końcu wszystkie te narzędzie nadają się do kopiowania wartości intelektualnych.

Oczywiście dostęp do sieci sam w sobie będzie zbrodnią.
Przy okazji zamknie się również wszystkich malarzy, bo w końcu to podrabianie malarstwa należy do najstarszej i chyba najintratniejszej formy piractwa...
sobstel
Cytat(trucksweb @ 9.06.2006, 14:58 ) *
jak wejdzie ta ustawa w zycie na 100%- wynosze sie do innego panstwa !

Projekt ustawy został przyjęty przez Komitet Europejski Rady Ministrów.

bedziesz musial wybierac panstwo spoza unii
Jojo
masz nagrywarkę - nie masz problemu tongue.gif
Pogłoski zostały zdementowane:
http://www.idg.pl/news/94542.html

Ale skoro się takie koncepcje w ogóle pojawiają to kto wie co się stanie za jakiś czas... 20 lat więzienia za posiadanie noża kuchennego i dożywocie albo kara śmierci za produkcję noży winksmiley.jpg
nospor
No bez jaj, wciula se lecą. A ja już walizki spakowalem i juz kupilem bilet do normalnego kraju a tu takie rzeczy. No jak oni śmią wycofac te poprawkę... znowu jestem w plecy... no nic, moze chociaz część kasy mi za bilet zwroca winksmiley.jpg
dr_bonzo
Ty lepiej siedz cicho -- bo cie wsadza do abugraib za posiadanie biletu lotniczego z zamiarem uzycia samolotu jako broni.

tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.